HDD almak mantıklı mı?

Sırf oyun için değil, sağlıklı bir şekilde hem yıllarca kullanayım hem de verilerim yıllarca güvende kalsın diyorsanız çok mantıklı lakin kendisine bebek gibi bakarsanız. Kötü bakılmış HDD'ler de sorunsuz çalışıyor, sağlam yapılmış meretler ama ben söyleyeyim.
14 yıllık, 9 yıllık HDD'lerim sorunsuz çalışıyor.

Benim de 14 yıllık HDD sorunsuz çalışıyor hatta son sistem topladım anakart sayesinde hızı yükseldi yenilenmiş gibi oldu.Samsung marka sendeki hangi marka.

Konuyu kapıyorum herkese teşekkürler, son kararım Kingston A400 1TB SATA SSD.

Benim de 14 yıllık HDD sorunsuz çalışıyor hatta son sistem topladım anakart sayesinde hızı yükseldi yenilenmiş gibi oldu.Samsung marka sendeki hangi marka.
Bendeki harici disk. Samsung Story Station ve içinde Samsung HD103SI disk mevcut. Sizinki nedir?

Konuyu kapıyorum herkese teşekkürler, son kararım Kingston A400 1TB SATA SSD.
Kingston A400 240 GB kullanıyorum. Gerçekten kalitesiz bir SSD. Emin misiniz?

Bendeki harici disk. Samsung story station ve içinde Samsung HD103'sı disk mevcut. Sizinki nedir?

Bendeki harici normal Samsung HD320 Gb sıkıntısız sadece belli zamanda kafam eserse disk birleştirme yapıyorum toplanıyor hız olarak da şimdi i7-13700K sistem topladım canavar gibi hızı 100 MB üzerinede çıkıyor.
Ek olarak WD Black SN850X 1 TB heatskin ve Samsung 990 Pro 1 TB kullanıyorum bu HDD'den dolayı Samsung marka SATA SSD alacağım.Samsung parasını hak ediyor.

Bendeki harici disk. Samsung story station ve içinde Samsung HD103'sı disk mevcut. Sizinki nedir?

Kingston A400 240 GB kullanıyorum. Gerçekten kalitesiz bir SSD. Emin misiniz?

Kingston A400 neden kalitesiz hocam.

FPS etkilemez sadece açılış süresi uzar oyunların bu sizin için sıkıntı olmazsa alınabilir.

M.2 slot yok zaten SATA SSD alacağım, öneri var mı 1000TL bütçe 100-200 eklerim ekstra.

Kingston A400 neden kalitesiz hocam.
Kontrolcüsü ve yongaları kalitesiz. DRAM'i yok. Verilerin için güvenilir değil ama HDD'den iyidir.
Ben 4 yıldır kullanıyorum, pek bir sorun yaşamadım. Alacaksanız 1 TB olanına para vereceğinize 500 GB'lık kaliteli bir SSD alın. Önerim bu yönde olur.

Marka önerin var mıdır? Samsung dışında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı