Öncelikle herkese iyi günler, bugün sizlere eski bir laptopun içinden alıp yaşama geri döndürdüğüm bir HDD'den bahsedeceğim. Öncelikle diskin modeli FUJITSU MJA2250BH G2 ve teknik bilgileri hemen aşağıda mevcut. Diski alıp sistemime taktığımda HD Tune uygulaması bir adet hatalı sektör tespit...
Bir HDD vakası daha. SMART diskte sorun yok diyor ama yüzey taramasında sorunlar çıkıyor. Benim gözümde bu disk çöp. Low Level format atsanız bile düzelceğini düşünmüyorum
Bir HDD vakası daha. Smart diskte sorun yok diyor ama yüzey taramasında sorunlar çıkıyor. Benim gözümde bu disk çöp. Low Level format atsanız bile düzelceğini düşünmüyorum.
WD Ve Toshiba gibi markalara bakabilirsiniz. Seagate alacaksanız düz Barracuda modellerini almayın. Kısaca SMR teknolojisini kullanan diskleri almayın. WD'den WD Blue Toshiba'dan ise P300'e bakabilirsiniz.
WD Ve Toshiba gibi markalara bakabilirsiniz. Seagate alacaksanız düz Barracuda modellerini almayın. Kısaca SMR teknolojisini kullanan diskleri almayın. WD'den WD Blue Toshiba'dan ise P300'e bakabilirsiniz.
Hepinize tekrardan merhaba arkadaşlar. Şimdi sizlere eski, bad sector oluştuğu için kenara atılan harddiski nasıl geri kullanılabilir hale getireceğimizi anlatacağım bu rehberde. Her şeyi adım adım yazacağım. Not: Artık Bad Sector değil de Bozuk Alan (Kısaltma: BA) diyeceğim. Bozuk Alanların...