L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Bugün R5 2600X'ten R5 5600'a geçtim. Bilgisayar'ı kontrol ederken HDD'yi algılamadığını fark ettim. Kabloları çıkar tak yaptım, farklı bir porta taktım sonuç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor? Dosya Ekleri IMG20230907192050.jpg 148,9 KB · Görüntüleme: 70 IMG20230907191940.jpg 189,4 KB · Görüntüleme: 63
Bugün R5 2600X'ten R5 5600'a geçtim. Bilgisayar'ı kontrol ederken HDD'yi algılamadığını fark ettim. Kabloları çıkar tak yaptım, farklı bir porta taktım sonuç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 7 Eylül 2023 #31 letra0 dedi: BIOS'ta gözükmese tamam anladım da, bilgisayar da algılıyor yani ne yapacağımı bilemedim. Tek çare o gibi gözüküyor Genişletmek için tıkla... Evet BIOS'da görünmese donanımsal bir problem deriz, ama sizde yazılımsal bir karışıklık gibi. Artı 0 Eksi
letra0 dedi: BIOS'ta gözükmese tamam anladım da, bilgisayar da algılıyor yani ne yapacağımı bilemedim. Tek çare o gibi gözüküyor Genişletmek için tıkla... Evet BIOS'da görünmese donanımsal bir problem deriz, ama sizde yazılımsal bir karışıklık gibi.
KS KS L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #32 Marix dedi: Evet BIOS'da görünmese donanımsal bir problem deriz, ama sizde yazılımsal bir karışıklık gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma bir şey daha geldi, Windows'u işlemciyi değiştirmeden önceki haline geri yükle yapsam bir faydası olur mu acaba? Artı 0 Eksi
Marix dedi: Evet BIOS'da görünmese donanımsal bir problem deriz, ama sizde yazılımsal bir karışıklık gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam aklıma bir şey daha geldi, Windows'u işlemciyi değiştirmeden önceki haline geri yükle yapsam bir faydası olur mu acaba?
Marix Petapat 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 7 Eylül 2023 #33 letra0 dedi: Hocam aklıma bir şey daha geldi, Windows'u işlemciyi değiştirmeden önceki haline geri yükle yapsam bir faydası olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... İlk yeniden başlatmada aynı sorun olabilir, ama aklınızda kalmasın deneyin, belki düzelir. Artı 0 Eksi
letra0 dedi: Hocam aklıma bir şey daha geldi, Windows'u işlemciyi değiştirmeden önceki haline geri yükle yapsam bir faydası olur mu acaba? Genişletmek için tıkla... İlk yeniden başlatmada aynı sorun olabilir, ama aklınızda kalmasın deneyin, belki düzelir.
KS KS L letra0 Decapat Katılım 17 Mayıs 2023 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #34 Marix dedi: İlk yeniden başlatmada aynı sorun olabilir, ama aklınızda kalmasın deneyin, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gene aynı, yapıcak bir şey yok. Uğraşlarınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
Marix dedi: İlk yeniden başlatmada aynı sorun olabilir, ama aklınızda kalmasın deneyin, belki düzelir. Genişletmek için tıkla... Yok hocam gene aynı, yapıcak bir şey yok. Uğraşlarınız için teşekkürler.