Bugün R5 2600X'ten R5 5600'a geçtim. Bilgisayar'ı kontrol ederken HDD'yi algılamadığını fark ettim. Kabloları çıkar tak yaptım, farklı bir porta taktım sonuç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor?
Hocam şimdi baktım da SATA sürücüsü RAID yazıyor, benim kullandığım AHCI. Ondan kaynaklı yüklemiyor olabilir mi?
Yok hocam, Windows Seri ATA Denetleyicini güncelleyemedi hatası verdi.Onların hepsi toplu sürücü bir önceki mesajımdakini deneyin.
Evet hocam, işlemci değiştirdim. Eski işlemciyi bir takıp denesem mi diyeceğim ama işlemci ile HDD'nin bir alakası ne kadar vardır acaba?Başka bir problem var sistemde sadece işlemci değiştirdiniz değil mi?
Evet hocam, işlemci değiştirdim. Eski işlemciyi bir takıp denesem mi diyeceğim ama işlemci ile HDD'nin bir alakası ne kadar vardır acaba?
Yaptım hocam, ama tekrar çıkartıp takayım üstüne anakartta farklı bir porta takayım.Yok işlemci değiştirmeyin, siz HDD'nin güç kablosunu bir çıkarıp geri takın.
Yok işlemci değiştirmeyin, siz HDD'nin güç kablosunu bir çıkarıp geri takın.
Uyumsuzluk hatası veriyor hocam, kuramadım o yüzden.
Bu Windows 7 sürücüsü olarak görünüyor ama bir deneyin.
Sizinle aynı anakartı kullanıyorum, bende 2600'den 5600'e geçtim böyle bir sorunla karşılaşmadım, ilginç.
Paylaştığım dosya setup olarak değil inf olarak çıkarsa, sürücüyü bilgisayarımda tara deyip dosyayı gösterin.
Uyumsuzluk hatası veriyor hocam, kuramadım o yüzden.
BIOS'ta gözükmese tamam anladım da, bilgisayar da algılıyor yani ne yapacağımı bilemedim. Tek çare o gibi gözüküyorAnlamsız bir sorun yaşıyorsunuz, o sürücü chipset kurulduğunda kuruluyor zaten.
Dediğiniz gibi, çok önemli bilgileriniz yoksa bir format denenmeli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.