Bugün R5 2600X'ten R5 5600'a geçtim. Bilgisayar'ı kontrol ederken HDD'yi algılamadığını fark ettim. Kabloları çıkar tak yaptım, farklı bir porta taktım sonuç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor?
BIOS'ta gözükmese tamam anladım da, bilgisayar da algılıyor yani ne yapacağımı bilemedim. Tek çare o gibi gözüküyor
Hocam aklıma bir şey daha geldi, Windows'u işlemciyi değiştirmeden önceki haline geri yükle yapsam bir faydası olur mu acaba?Evet BIOS'da görünmese donanımsal bir problem deriz, ama sizde yazılımsal bir karışıklık gibi.
İlk yeniden başlatmada aynı sorun olabilir, ama aklınızda kalmasın deneyin, belki düzelir.Hocam aklıma bir şey daha geldi, Windows'u işlemciyi değiştirmeden önceki haline geri yükle yapsam bir faydası olur mu acaba?
Yok hocam gene aynı, yapıcak bir şey yok. Uğraşlarınız için teşekkürler.İlk yeniden başlatmada aynı sorun olabilir, ama aklınızda kalmasın deneyin, belki düzelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.