HDD bozulmuş olabilir mi?

gorkemcngr

Megapat
Daha fazla  
Öncekikle merhabalar arkadaşlar,
Dell inspiron 7537 model bilgisayarımı dellin kendi uygulamasından fabrika ayarlarına döndürmeye çalıştım lakin resetleme sırasında ”Disk hataları onarılıyor. Tamamlanması bir saatten fazla sürebilir.”
Gibi bir hata aldım ve 15 saat bekledim düzelmedi, ben de bilgisayara temiz format atmaya karar verdim, ilkten bilgisayar diski görmedi sonrasında diski çıkarıp oksitlenmiş yerlerimi silgiyle sildim. Taktım diski gördü ve format ekranına gelebildim ama bihayli yavaştı örnek olarak biçimlendir dediğimde çok zaman aldı, ve yaklaşık 1 saattir de görseldeki ekranda kaldım, size sorum yeni bir SSD veya HDD alsam sorunum çözülmüş olur mu?
image.jpg

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim...

Edit: bilgisayarım windows 8.1di şuan windows10 yüklemeye çalışıyorum.

HDD'de problem çok çok yüksek ihtimalle. Test yapmadan sonucu bilemeyiz ama yenisini almanız lazım olacak. SSD alın mümkünse, artık hızlandırın biraz bilgisayarı.
@Salmanskt İşletim sistemi yüklü değil, ikinci bir PC yoksa bu iş olmaz. Bootable programlar vardır herhalde ama yine 2. PC gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı