HDD Cady SSD Hızını Düşürür mü?

Merhabalar HDD caddy ile James Donkey 240GB SSD'sini kullanacağım. Performans veya hız kaybı falan yaşar mıyım? Kullanacağım laptop Lenovo İdeapad 330, Ryzen 3 2200U. Şimdiden teşekkür ederim.

Aparatınız normal şartlarda hız düşürmez. CD-ROM için ayrılmış SATA portu, SATA 2 olabilir. O bakımdan bir darboğaz olabilir. SSD'yi tam verimle kullanamazsınız bu durumda. Yine de aparat ile alakası yoktur.

Aparata HDD takabilirsiniz. Normal HDD portuna da SSD'yi takabilirsiniz. Muhtemelen, SATA 3 olur orası. Hız potansiyeli açısından daha mantıklı olur.

Aparatınız normal şartlarda hız düşürmez. CD-ROM için ayrılmış SATA portu, SATA 2 olabilir. O bakımdan bir darboğaz olabilir. SSD'yi tam verimle kullanamazsınız bu durumda. Yine de aparat ile alakası yoktur.

Aparata HDD takabilirsiniz. Normal HDD portuna da SSD'yi takabilirsiniz. Muhtemelen, SATA 3 olur orası. Hız potansiyeli açısından daha mantıklı olur.
Eski laptop değil bugün siparis verdim muhtemelen sata 3 dür yeni aldığım ürün olduğu için garantisinden dolayı kasayı açamadım bu yüzden bu yola başvurmak istedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı