HDD Cızırdıyor

Arkadaşlar HDD'den neden Cızırtı gelir! Lütfen yardım. :( :(
HDD;
VpQ2Xj.png

Açılışta Boot ederken başlıyor cızırtı ve Chrome'ye girerken hiç durmadan cızırtı yapıyor.
Anormalleştiği zaman çıkarıp geri takmıştım HDD'yi (Çıkartmadan 1 ay önce başlamıştı cızırtı)
Benim için pek sorun yok,ama babam mutlaka kullanmak isteyecek bu cızırtıyı soracak cevap veremeyeceğim,sonra notebook ya duvarda,ya da kafamda kırılır.
SSD Alacağım,almadan önce sorayım dedim belki çözüm vardır.
Dipnot;HDTune ile taradım 0 hata.
Harddisk in Hitachi olduğu için olabilir.:D

Kardeşim sen benim mesajlarımı ters anlıyorsun... 7 gün kapalı kaldı ise sizin bilgisayar daha iyi olması lazım şuan. Benim sürekli açık bu açık olması bilgisayar için daha kötü.
Asus'u mahkemeye mi versek?
Üretim problemi olduğundan eminmisiniz?

Harddisk in Hitachi olduğu için olabilir.:D
Babama 100 TL'lik bilgisayara iyi de onu almadan durmaz...

O zaman bu konu hakkında daha bilgili kişiler size yardımcı olacaktır. Bu arada sesin HDD'den geldiğine emin misin?
Evet eminim, dayanamayıp söktüğüm için yerini biliyorum ve Asus'a nasıl bir dilekçe yazmalıyım bu konu hakkında?
Daha bilgili kişiler neredeler acaba? :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer cihaz garanti dışında ise yazdığınız dilekçe bir işe yaramaz.
Mahkeme var, dediğim gibi eğer açmasaydım içini şu anda parçaları satıyor olurdum.

Mahkeme var,dediğim gibi eğer açmasaydım içini şu anda parçaları satıyor olurdum.
Bir de açmadan önce bilgisayara girdiğimde yerel disklerin gelmesi en az 5 dakikayı buluyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı