Çözüldü HDD diski takınca disk yönetiminde gözükmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

rhearage

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dün bilgisayarımı formatladım ve formattan önce HDD diski çıkardım. Format sıkıntısız bir şekilde tamamlandı ve bilgisayarı kurdum. Sonrasında HDD diski takınca disk yönetiminde çıkmadı. Anakart SATA portlarını değiştirdim, yeni bir SATA kablosu aldım farklı PSU kablolarıyla bile denedim ama sonuç değişmedi acaba ne yapmam lazım? Şimdiden teşekkür ederim.

Anakart: A520M k v2.

Çözüm
BIOS'ta gözüküyor mu peki? Kontrol et bakalım.

Hocam merhaba ilk öncelikle desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Sorun aslında RAID modundaymış. Diğer moda geçip 2 3 res attıktan sonra HDD göründü ve şu an kullanabiliyorum. Defalarca denedim ama yanıt vermemişti. Herhalde bilmeden bi'şey yaptım ve düzeldi :D 2TB bir HDD şu an çok can sıkıcı fiyatlarda malum. Bunu farklı kullanıcılar da yaşamış ben de bu gece veya yarın sabah bir video çekip neler yaptığımı anlatacağım. Tekrardan teşekkürlerimi sunar, iyi akşamlar dilerim.

Dosya Ekleri

• 17375640881084574009542037748142.jpg
    17375640881084574009542037748142.jpg
    191,6 KB · Görüntüleme: 16
BIOS'ta gözüküyor mu peki? Kontrol et bakalım.

Hocam merhaba ilk öncelikle desteğin için gerçekten çok teşekkür ederim sorunu çözdüm. Sorun aslında RAID modundaymış. Diğer moda geçip 2 3 res attıktan sonra HDD göründü ve şu an kullanabiliyorum. Defalarca denedim ama yanıt vermemişti. Herhalde bilmeden bi'şey yaptım ve düzeldi :D 2TB bir HDD şu an çok can sıkıcı fiyatlarda malum. Bunu farklı kullanıcılar da yaşamış ben de bu gece veya yarın sabah bir video çekip neler yaptığımı anlatacağım. Tekrardan teşekkürlerimi sunar, iyi akşamlar dilerim.

Çözüm

Sorun çözüldüyse sorun yok hocam. Rica ederim. İyi günler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı