HDD donuyor

Bunlar var.

Dosya Ekleri

• 24.PNG
    24.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 57
  • 61.PNG
    61.PNG
    4,4 KB · Görüntüleme: 45
Disk bozuk olabilecek bazı sektörler bulmuş Current Pending Sector değerine göre. Reported Uncorrectable Error Count demek bildirilen doğrulanamayan hataların sayısı bildirir. Diskin kablosu ile alakalı olabilir. HDD Regenerator ile bozuk olabilecek sektörleri onarmayı deneyebilirsiniz.

Disk bozuk olabilecek bazı sektörler bulmuş Current Pending Sector değerine göre. Reported Uncorrectable Error Count demek bildirilen doğrulanamayan hataların sayısı bildirir. Diskin kablosu ile alakalı olabilir. HDD Regenerator ile bozuk olabilecek sektörleri onarmayı deneyebilirsiniz.
Onarma yaparken disk komple mi biçimleniyor acaba önemli dosyalar var çünkü ve SSD 128 GB olduğundan başka yere de yedekliyemiyorum

Onarma yaparken diskteki verilere bir şey olmuyor yüzey taraması yaptığı için. Önemli dosyalarınızı yedeklemenizi tavsiye ederim garanti olsun.

Bu bad sector kapatmak için olan testi diyordum HDD Regenerator diye bir şey var mış sanırım. Bir de video atılabilse buradan video atacağım da sesi dinletebilmek için atamıyorum.
Videoyu yükledim harddisk sesini dinlemeniz için buyurun;harddisk birkaç saniye ara ile çıt çıt ses yapıyor. Bu ses genelde kitlendiği zaman oluyor oyunlarda.
Bu sağlık sürekli düşüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor ya da programa mı bir şey oldu :D.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    3,2 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
Genel bakışta ki yazıların ekran görüntüsünü paylaşınız öncelikle. Sağlığın düşmesi iyi bir haber değil programa bir şey olmadı %95'ken %61 olmuş.
Yüklediğiniz yerde bir video yok.

Son düzenleme:
Genel bakışta ki yazıların ekran görüntüsünü paylaşınız öncelikle. Sağlığın düşmesi iyi bir haber değil programa bir şey olmadı %95'ken %61 olmuş.
Yüklediğiniz yerde bir video yok.

Nasıl video gözükmüyor mu bende gözüküyor yarın tekrar yüklemeye çalışacağım sağlık düşünce verileri kaybetmemek için kapatıp SATA kablosunu söktüm.

Ani bir sağlık düşmesinden dolayı disk bozulacak diye bir şey yok. Mekanik sorunları varsa diskin aniden bozulma ihtimali olduğu için yaptığınız doğru bir hareket olurdu.
Diskin belki mekanik sorunları olabilir yaptığınız doğru bir hareket.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı