HDD dosya kopyalayamıyor

mertali42

Hectopat
Daha fazla  
Bazı bilgilerime başka yere kopyalayamıyorum. Sizce bu HDD sorunlu mu? HD Tune programı ile sadece 1 birimde sorun görünüyor

500hdd2.jpg
500hdd.jpg

Bu HDD'yi kurtarmanın yolu var mı? Bu şekilde sanırım kullanamam :( Neler yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bad sector oluşmuş, bunun dışında da problemi var.
Düzeltilecek bir şey değil, yavaş silme işlemi yapılabilir fakat iş görmez. Yeni HDD/SSD alınmalı.

Artı -1 Eksi
Teşekkürler bilgileriniz için emekli edeyim. Bu forumlardaki hdd tavsiyelerinden yola çıkarak TOSHIBA P300 3.5" 1 TB 7200Rpm SATA Hard Disk (HDWD110UZSVA) siparişimi verdim. İnşaallah yanlış seçim olmamıştır.

Technopat'ın youtube sayfasına bir bak derim hdd'den dosya kurtarma konusunda video yayınlandı.(y)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

01-Kasým-2018_14-01.png

Arkadaşlar bu arada diğer harddisktede sıcaklık sorunu varmış. Diğerine bakarken buna hiç bakmamıştım. Bunu nasıl düzeltebilirim. Kasaya ilave soğutucu mu takmam lazım?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı