PS5 vs Xbox Series S

• Konuyu başlatan egealp7
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 175

egealp7

Megapat
Daha fazla  
Selamlar.

Öncelikle söylemem lazım ki düzenli olarak konsolu çok kullanmadım pek bilgi sahibi değilim.
Güncel oyunları güzel ve akıcı şekilde oynatacak bir konsol almak istiyorum.

Series S biraz daha kompakt ve uygun fiyatlı bir cihaz gibi gözüktü bana. PC ayarında bir performans verir mi?
Kullananlar memnun mu? Oyunlara erişim uygun ve ucuz mu?

Yoksa PS 5 daha mı iyidir?

PS5 daha iyi.
Xbox'da oyunlar daha ucuz ama güzel oyunları çok az güzel olanlarda zaten PS'ye geliyor örnek Forza Horizon 5

Selamlar.

Öncelikle söylemem lazım ki düzenli olarak konsolu çok kullanmadım pek bilgi sahibi değilim.

Series S biraz daha kompakt ve uygun fiyatlı bir cihaz gibi gözüktü bana. PC ayarında bir performans verir mi?

Zamanında s kullandım. oyunlar daha ucuz gelebilir ama fazla bir çeşitlilik yoktu benim deneyimimde. PS5 almanı öneririm

Selamlar.

Mağaza, güç, kontrolcü olarak tabii ki PS5.

Karşılaştırılamaz bile, net olarak PS5. Game Pass zaten feci zamlandı, artık olayı da yok. Series S 120 FPS bir konsol bile değil denebilir. Çünkü 120 FPS'de görüntü çamur tamamen, o yüzden 60 FPS tercih edilir genelde. Yeni oyunlar çıkıyor, fakat ya FPS kötü ya görüntü.

Ucuz olsun Microsoft Store'den oyun alırım diyor isen Xbox'ta iş görür ama genelde kalite olarak PS5 derler ki bence de öyle. Bende Xbox var ben memnunum açıkçası arkadaşlarla veya aileyle vakit geçirmek istiyorsan en ucuz alternatif Series S alınabilir. Kol konusunda yine PS5 üstün tabii ki ama Xbox kolu da PC de sorunsuz çalışabiliyor oradan da bir artı yönü var. Series S hafıza 512 GB ama 300 küsurü sana veriyor. Ekstra hafıza takamıyorsun içini açarak. Seagate expansion alman lazım o da konsol parası gerek yok. Ama USB soketlerden SSD HDD takabiliyorsun ama handikapı da içine eski oyunları atarsan oynatabiliyor. Yenileri hafızaya taşımanı istiyor. Yinr sorun varsa ysrdım ederim

Selamlar.

PS 5 daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı