HDD için en iyi Recovery programı

fitnessthetic

Femtopat
Merhaba arkadaşlar, SSD olmayan normal hard diskim formatlandı yanlışlıkla teknik servis tarafından ve verileri isimleriyle birlikte geri getirmek istiyorum. Hangi Recovery programını kurmalıyım? Bulduklarımdan bazıları:
1- DMDE.
2- Recuva.
3- Minitool Power data Recovery.

Diye gidiyor. Recuva sanırım ilki ücretsiz fakat dosya isimlerini getirmiyor diye duydum. Yani her şey karman çorman olacaksa hiç getirmem daha iyi diye düşünüyorum çünkü iş dosyalarım var neyin nerede olduğunu bilmem gerek. Öneriniz var mı? Ücretsiz olmasına illa gerek yok nispeten 100 TL civarı uygun fiyatlı varsa satın da alabilirim. Cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç birinin %100 iyi olduğunu sanmam ancak Recuva'da ben öyle bir sorun yaşamadım. Emin değilseniz, ücretsiz olanların hepsiyle deneyerek dosyaları tamamlayın.
teşekkür ederim.
Veri kurtarma merkezleri var bence onlara git.
bunu zaten yapacak olsam gelip buraya konu açmam değil mi dostum ? Teşekkür ederim havadaki fikrin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı