HDD ile SSD arasındaki net fark ne kadar olur?

Srcnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende ASUS A68HM-K anakart bulunmakta ve bilgisayarımı 3 yıl önce toplamıştım fakat SSD almaya param yetmediği için HDD vardı bende ve bu HDD yaklaşık 7 yıllık falan SSD alacagım şimdi söylemiş oldugum anakarta her SSD olur mu ve cidden değişiklik olur mu çünkü örneğin BF1 gibi oyunlarda bayağı takılma oluyor.

Arkadaşlar bende ASUS A68HM-K anakart bulunmakta ve bilgisayarımı 3 yıl önce toplamıştım fakat SSD almaya param yetmediği için HDD vardı bende ve bu HDD yaklaşık 7 yıllık falan SSD alacagım şimdi söylemiş oldugum anakarta her SSD olur mu ve cidden değişiklik olur mu çünkü örneğin BF1 gibi oyunlarda bayağı takılma oluyor.

Gözler görülür şekilde oyun açılmalarında daha az beklersin.
Oyun dropları kalkar. Yani kısaca bir tek oyunlarda değil bilgisayarın kendisinde hızlanma ve daha hızlı açılma görülür eğer Windows'u falan SSD'ye kurursan.

M.2 yuvası yok ama SATA SSD takabilirsiniz fazladan 3-4 kat yazma okuma hızının yanı sıra bilgisayar açılma ve oyun yükleme ve performansında ciddi fark olacaktır. Düşünmeniz hata SSD'ye geçince ben daha önceden bilgisayar kullanmıyormuşum diyeceksiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı