HDD ile SSD arasındaki net fark ne kadar olur?

Srcnz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende ASUS A68HM-K anakart bulunmakta ve bilgisayarımı 3 yıl önce toplamıştım fakat SSD almaya param yetmediği için HDD vardı bende ve bu HDD yaklaşık 7 yıllık falan SSD alacagım şimdi söylemiş oldugum anakarta her SSD olur mu ve cidden değişiklik olur mu çünkü örneğin BF1 gibi oyunlarda bayağı takılma oluyor.

Arkadaşlar bende ASUS A68HM-K anakart bulunmakta ve bilgisayarımı 3 yıl önce toplamıştım fakat SSD almaya param yetmediği için HDD vardı bende ve bu HDD yaklaşık 7 yıllık falan SSD alacagım şimdi söylemiş oldugum anakarta her SSD olur mu ve cidden değişiklik olur mu çünkü örneğin BF1 gibi oyunlarda bayağı takılma oluyor.

Aradaki fark Amerika ve Türkiye arasında ekonomik olarak ne kadar fark varsa aşağı yukarı o kadar. Çok yani.

Arkadaşlar peki oyunu SSD'ye mi kurmam lazım yoksa Windows'u kursam sadece oyunda hızlanırmı

İkisini de SSD'ye kuman gerek.

Ben kendimi bildim bileli HDD kullandım yeni SSD geçtim artıları şunlar:

1- Windows 7 saniyede açılıyor açıldıktan sonra HDD gibi kendine gelmesini beklemen gerekmiyor direkt ne istiyorsan yapabiliyorsun.
2- oyunlar erken açılıyor ölünce checkpoint 1 2 saniyede yükleniyor.
3- özellikle büyük oyunlarda doku yüklenmesi çok kısa sürüyor HDD gibi yürüdükçe dokuların yüklenmesini beklemiyorsunuz.
4- HDD aksine hiç sesi yok.
5- %100 disk kullanımından dolayı anlık takılmalar yok.
6- çok küçük, çıkarıp istediğiniz yere götürebiliyorsunuz HDD aksine fiziksel hasardan çok az etkileniyor.

Ben kendimi bildim bileli HDD kullandım yeni SSD geçtim artıları şunlar:

1- Windows 7 saniyede açılıyor açıldıktan sonra HDD gibi kendine gelmesini beklemen gerekmiyor direkt ne istiyorsan yapabiliyorsun.
2- oyunlar erken açılıyor ölünce checkpoint 1 2 saniyede yükleniyor.
3- özellikle büyük oyunlarda doku yüklenmesi çok kısa sürüyor HDD gibi yürüdükçe dokuların yüklenmesini beklemiyorsunuz.
4- HDD aksine hiç sesi yok.
5- %100 disk kullanımından dolayı anlık takılmalar yok.
6- çok küçük, çıkarıp istediğiniz yere götürebiliyorsunuz HDD aksine fiziksel hasardan çok az etkileniyor.

Hocam benim sorunumda bunlar doku çok geç yükleniyor anlık takılmalar bayağı oluyor açıldıktan 30 saniye sonra kendine anca geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı