HDD ile Windows 10 kullanmayın!

Windows 8.1 geçmeyi denedim ekran kartı sürücüleri yüzünden sıkıntı çıkardı.

İş sadece HDD'de bitmiyor sisteminiz i3 9100, 12 GB RAM veya benzeri bir şey olmazsa Windows 10 kurmayın (RAM'i gerçekten çok fazla yiyor özellikle)

Windows 10 piyasaya sürüldüğü tarihlerden beri HDD ile kullanıyorum, gayet memnunum. Donma, düşük fps sorunlarıyla şimdiye kadar karşılaşmadım, sistemim neyse ona göre fps alıyorum.

HDD ile zaten bayağı bir yavaş olur. Artık Windows 7 daha iyi vb. kelimeler kullanmak yanlış olur. Beğenmesek de Windows 10 harici kullanamayız.

Günlük kullanım için kullanılabilir gibi gibi fakat oyun tarafında sistemden bağımsız olarak HDD %100 kullanılarak dropa yol açar.

HDD kullanmak başlıca bir hata.

HDD ile Windows 10 kullanıyorum 11saniyede açılıyor genel olarak sistemim güzel değil.

İş sadece HDD'de bitmiyor sisteminiz i3 9100, 12 GB RAM veya benzeri bir şey olmazsa Windows 10 kurmayın (RAM'i gerçekten çok fazla yiyor özellikle)

RAM kullanımı çok dengeziz benim cihazda 4 GB var bazen boşta %48-55 bazen de %65-70 arası.

Herkesin SSD alabilecek bütçesi yok. İsteyen HDD kullanır, isteyen SSD. Nedir bu HDD düşmanlığı? Bazı özelleştirmelerle Windows 10'un HDD için rahat çalışmasını sağlayabilirsiniz. Oyuna falan girdiğinizde %100 kullanıma çıkıp drop falan yaşatmıyor bu arada.

7200RPM 3.0 HDD ile canavar gibi de kullanıyorum Windows'umu, HDD ile Windows 10 kullanılmaz lafı hangi delinin taşıydı bilmiyorum ama biz akıllılar yolumuzdayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…