HDD ile Windows 10 kullanmayın!

İş sadece HDD'de bitmiyor sisteminiz i3 9100, 12 GB RAM veya benzeri bir şey olmazsa Windows 10 kurmayın (RAM'i gerçekten çok fazla yiyor özellikle)

Açılan konuların büyük bir çoğunluğunda HDD ile Windows 10 kullanıldığını görüyorum. HDD ile Windows 10 kullanıldığından dolayı da 'bilgisayar donuyor' , 'oyunlarda düşük FPS veriyor' gibi nedenler var.

HDD için adres: Windows 8.1.
Windows 10 piyasaya sürüldüğü tarihlerden beri HDD ile kullanıyorum, gayet memnunum. Donma, düşük fps sorunlarıyla şimdiye kadar karşılaşmadım, sistemim neyse ona göre fps alıyorum.

HDD ile zaten bayağı bir yavaş olur. Artık Windows 7 daha iyi vb. kelimeler kullanmak yanlış olur. Beğenmesek de Windows 10 harici kullanamayız.

Günlük kullanım için kullanılabilir gibi gibi fakat oyun tarafında sistemden bağımsız olarak HDD %100 kullanılarak dropa yol açar.

HDD kullanmak başlıca bir hata.

HDD ile Windows 10 kullanıyorum 11saniyede açılıyor genel olarak sistemim güzel değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı