HDD kaç bad sector sonrası sorunludur?

Abi nasıl 80 bin yaptın.
Cidden açıklarsan sevinirim eskiden 100 tane var denince yetenek olduğunu düşünürdüm :D.
O harddiski kullanmam için bana PC alman lazım Karşılığı anca o olur. :D.
Çok zor bir şey değil ki. Al bir diski (HDD) yere düşür sonra bilgisayara geri tak. Bu bile yeterlidir.

Abi nasıl 80 bin yaptın.
Cidden açıklarsan sevinirim eskiden 100 tane var denince yetenek olduğunu düşünürdüm :D.
O harddiski kullanmam için bana PC alman lazım. Karşılığı anca o olur. :D.
80.000 abartı ve imkansız bir değer(Adam HDD üzerinde horon tepmiş.) tebrikler :D.
vallaha bi program vardı read test yaparak baktım 2000 bin normal sector kalanın hepsi badsector
O kadar olur mu ya.
Bence ikinci kattan falan atmış.
Neyse boşa lüzum yok adama HDD bağışlayalım :D.
aga evde göçebe hayatı gibi yaşıyorum abim odayı alınca bende bi salona bi diğer odalara derken bide en son RAM aldım onu takmak için yan yatırdım taktım bi açtım sesler gelmeye başladı :D

vallaha bi program vardı read test yaparak baktım 2000 bin normal sector kalanın hepsi badsector

aga evde göçebe hayatı gibi yaşıyorum abim odayı alınca bende bi salona bi diğer odalara derken bide en son RAM aldım onu takmak için yan yatırdım taktım bi açtım sesler gelmeye başladı :D
Yanlış anlamış olma ihtimalin var mı? Çünkü bu kadar bad sector bulunduran bir disk sana bu siteye girip bu konuyu açtırma imkanı tanımaz.

vallaha burdan test ediyorum
1588780307809.png

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı