HDD Kafa Atma Sorunu

efe1199

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Harddiskimde kafa atma problemi var. Bazı yazılımlarla içindeki resimlerimi kurtarabilceğimi düşünüyorum ama problem şu harddisk çalışmıyor. 10 yıllık fotoğraflarım var içinde. Çalışmayan harddisk harici disk olsa bilgisayarım görürmü? Bilgisayarımın diski görmesini istiyorum görse fotoları kurtarırım bir şekilde. Lütfen yardım edin arkadaşlar.

Bence al karşına adam akıllı bir konuş derim, şiddetle olacak iş değil.🙃 Şaka bir yana, HDD'ın içini açıp kafayı yerine oturtmayı denedin mi? Birazcık da baskı uygula arasına küçük bir şey sıkıştır atmasın. Fotoğraflarını alana kadar idare etsin yeter.

Harici disk olarak taksanız bir şey değişmeyecek ki. Okuma-yazma kafasını veya kafa hareketlendiricisini değiştirmek gerekiyor. Diski servise göndermekten başka çare yok. Kurcalarsanız dosyalara zarar verirsiniz kendiniz tamir etmeyi denemeyin.

Bence al karşına adam akıllı bir konuş derim, şiddetle olacak iş değil.🙃 Şaka bir yana, HDD'ın içini açıp kafayı yerine oturtmayı denedin mi? Birazcık da baskı uygula arasına küçük bir şey sıkıştır atmasın. Fotoğraflarını alana kadar idare etsin yeter.

Yüksek ihtimalle hız yerlerde sürünür. Fotoğraf sayısı çok fazla ise uzun süre tutması sıkıntı olur.

Sakın HDD'yi kendiniz açmayın! Hatıralarınızın çöpe gitmesine neden olursunuz. Bu tür diskler toz ve nemden arındırılmış özel odalarda açılır. Veri kurtarma merkezinden yardım almak zorundasınız. Veri Kurtarma Hizmetleri - PİTS Veri Kurtarma Merkezi Türkiye
Diskinize benzer bir işlem uygulanacak.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı