4 479595 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 2.745 Çözümler 25 16 Kasım 2021 #11 Zatı Muhterem dedi: Hocam hdd takacağım bölüme sığmıyordu. Ben de açtım kapağını bu kez sığdı. Çalıştırdım bilgisayarı baktım görmüyor hdd yi. Geri çıkartıp soktum yine görmedi. Genişletmek için tıkla... HDD leri tozsuz labaratuvarda üretiyorlar söktüğünüz an bitmiştir onun işi çöp.
Zatı Muhterem dedi: Hocam hdd takacağım bölüme sığmıyordu. Ben de açtım kapağını bu kez sığdı. Çalıştırdım bilgisayarı baktım görmüyor hdd yi. Geri çıkartıp soktum yine görmedi. Genişletmek için tıkla... HDD leri tozsuz labaratuvarda üretiyorlar söktüğünüz an bitmiştir onun işi çöp.
Zatı Muhterem Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #12 y4vuzz dedi: Eğer disk ve kafa okuyucuya kadar söktüyseniz gidin ve çöpe atın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiç bir çizik yoktu içinde.
y4vuzz dedi: Eğer disk ve kafa okuyucuya kadar söktüyseniz gidin ve çöpe atın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiç bir çizik yoktu içinde.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #13 Zatı Muhterem dedi: Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiç bir çizik yoktu içinde. Genişletmek için tıkla... Çöpe atın o zaman. Zaten ürünün vida yerlerini söktüğünüz için iade yoluna da başvuramazsınız.
Zatı Muhterem dedi: Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiç bir çizik yoktu içinde. Genişletmek için tıkla... Çöpe atın o zaman. Zaten ürünün vida yerlerini söktüğünüz için iade yoluna da başvuramazsınız.
Zatı Muhterem Hectopat Katılım 26 Temmuz 2020 Mesajlar 423 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #14 y4vuzz dedi: Çöpe atın o zaman. Genişletmek için tıkla... y4vuzz dedi: Çöpe atın o zaman. Zaten ürünün vida yerlerini söktüğünüz için iade yoluna da başvuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Sadece bu yerleri açtığım için mi bozuldu yani ? Başka da bir yere dokunmadım ki
y4vuzz dedi: Çöpe atın o zaman. Genişletmek için tıkla... y4vuzz dedi: Çöpe atın o zaman. Zaten ürünün vida yerlerini söktüğünüz için iade yoluna da başvuramazsınız. Genişletmek için tıkla... Sadece bu yerleri açtığım için mi bozuldu yani ? Başka da bir yere dokunmadım ki
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #15 Zatı Muhterem dedi: Eki Görüntüle 1216892 Sadece bu yerleri açtığım için mi bozuldu yani ? Başka da bir yere dokunmadım ki Genişletmek için tıkla... Hocam zaten HDD'nin olayı o, ortasına tornavida ile delik açmaktan farksız.
Zatı Muhterem dedi: Eki Görüntüle 1216892 Sadece bu yerleri açtığım için mi bozuldu yani ? Başka da bir yere dokunmadım ki Genişletmek için tıkla... Hocam zaten HDD'nin olayı o, ortasına tornavida ile delik açmaktan farksız.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #16 Bozuk disk vermişler gibi. Disk açıkken çalıştırmadıysanız öyle bozulma ihtimali düşük.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #17 Assecreed dedi: Bozuk disk vermişler gibi. Disk açıkken çalıştırmadıysanız öyle bozulma ihtimali düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servislerden biliyorum içine toz girdiği anda puf oluyorlar.
Assecreed dedi: Bozuk disk vermişler gibi. Disk açıkken çalıştırmadıysanız öyle bozulma ihtimali düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam teknik servislerden biliyorum içine toz girdiği anda puf oluyorlar.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #18 Zatı Muhterem dedi: Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiçbir çizik yoktu içinde. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Artık bir HDD'niz yok.
Zatı Muhterem dedi: Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiçbir çizik yoktu içinde. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun. Artık bir HDD'niz yok.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #19 y4vuzz dedi: Hocam teknik servislerden biliyorum içine toz girdiği anda puf oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Her HDD öyle olmuyor bazıları çalışıyor. Hem tozları çeken filtreleri olur. Toz ihtimali düşük.
y4vuzz dedi: Hocam teknik servislerden biliyorum içine toz girdiği anda puf oluyorlar. Genişletmek için tıkla... Her HDD öyle olmuyor bazıları çalışıyor. Hem tozları çeken filtreleri olur. Toz ihtimali düşük.
y4vuzz Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 1.701 Makaleler 3 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #20 Assecreed dedi: Her HDD öyle olmuyor bazıları çalışıyor. Hem tozları çeken filtreleri olur. Toz ihtimali düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam ama HDD zaten bozulmuş.
Assecreed dedi: Her HDD öyle olmuyor bazıları çalışıyor. Hem tozları çeken filtreleri olur. Toz ihtimali düşük. Genişletmek için tıkla... Hocam ama HDD zaten bozulmuş.