HDD leri tozsuz labaratuvarda üretiyorlar söktüğünüz an bitmiştir onun işi çöp.Hocam hdd takacağım bölüme sığmıyordu. Ben de açtım kapağını bu kez sığdı. Çalıştırdım bilgisayarı baktım görmüyor hdd yi. Geri çıkartıp soktum yine görmedi.
HDD leri tozsuz labaratuvarda üretiyorlar söktüğünüz an bitmiştir onun işi çöp.Hocam hdd takacağım bölüme sığmıyordu. Ben de açtım kapağını bu kez sığdı. Çalıştırdım bilgisayarı baktım görmüyor hdd yi. Geri çıkartıp soktum yine görmedi.
Eğer disk ve kafa okuyucuya kadar söktüyseniz gidin ve çöpe atın.
Çöpe atın o zaman.![]()
Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiç bir çizik yoktu içinde.
Çöpe atın o zaman.
Çöpe atın o zaman.
Zaten ürünün vida yerlerini söktüğünüz için iade yoluna da başvuramazsınız.
Hocam zaten HDD'nin olayı o, ortasına tornavida ile delik açmaktan farksız.Eki Görüntüle 1216892
Sadece bu yerleri açtığım için mi bozuldu yani ? Başka da bir yere dokunmadım ki
Hocam teknik servislerden biliyorum içine toz girdiği anda puf oluyorlar.Bozuk disk vermişler gibi. Disk açıkken çalıştırmadıysanız öyle bozulma ihtimali düşük.
![]()
Hocam sadece şu manzara vardı başka bir yerine dokunmadım. Hiçbir çizik yoktu içinde.
Her HDD öyle olmuyor bazıları çalışıyor. Hem tozları çeken filtreleri olur. Toz ihtimali düşük.Hocam teknik servislerden biliyorum içine toz girdiği anda puf oluyorlar.
Hocam ama HDD zaten bozulmuş.Her HDD öyle olmuyor bazıları çalışıyor. Hem tozları çeken filtreleri olur. Toz ihtimali düşük.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.