HDD kafa mı vuruyor?

Bozuk disk vermiş olabilirler ya da gelirken bozuldu.
Hocam sonuç olarak HDD bozuk ve içi açılmış, maalesef yapacak bir şey yok.

HDD'nin kullanma el kitabın bakarsanız HDD'nin içi açılırsa garantiden çıkacağını görürsünüz.

Nerden bileyim ki hayatımda hdd ile haşır neşir olmamışım. Laptop bölümüne taktım sığmadı kapağını açtım taktım sığdı görünüp görünmediğine bakacaktım. Meğer kapağını hiç açmamam gerekiyormuş bunu bilmiyordum.

Nerden bileyim ki hayatımda hdd ile haşır neşir olmamışım. Laptop bölümüne taktım sığmadı kapağını açtım taktım sığdı görünüp görünmediğine bakacaktım. Meğer kapağını hiç açmamam gerekiyormuş bunu bilmiyordum.
Hocam tornavida kısımlarında koruma kapakları var mıydı, yok ise direk daha dokunmadan iadeye verin.

Hocam kapağı açıkken taktıysanız bir yerlerden illa ki toz, kir girecektir. Bu yüzden bile bozulabilir HDD.

Kapağı çıkartmadan önce takıp baktınız mı?
bakamadım çünkü laptopumun hdd takılan bölmesine sığmıyordu havada kalıyordu hdd.
Aklıma hiç masaüstünde test etmek gelmedi çünkü bilmiyordum masaüstünde de deneyebileceğim. Sonradan aklıma geldi. Ama demekki saniyelik kapağı açıp geri takmak hiç ama hiç görünmemeye yol açıyormuş bunu bilmiyordum.

bakamadım çünkü laptopumun hdd takılan bölmesine sığmıyordu havada kalıyordu hdd.
Aklıma hiç masaüstünde test etmek gelmedi çünkü bilmiyordum masaüstünde de deneyebileceğim. Sonradan aklıma geldi. Ama demekki saniyelik kapağı açıp geri takmak hiç ama hiç görünmemeye yol açıyormuş bunu bilmiyordum.
HDD bozuk gelmişte olabilir hocam. Kapağı açmadan takıp deneseydiniz anlayabilirdik. Neyse zaten kapağı açmışsınız çoktan, geçmiş olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı