emohdsss Femtopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #1 Merhaba. HDD kendiliğinden reset veriyor. Daha yeni aldım. 2 hafta falan oldu. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Merhaba. HDD kendiliğinden reset veriyor. Daha yeni aldım. 2 hafta falan oldu. Yardımcı olur musunuz? Teşekkürler.
Black Soul Hectopat Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #2 Merhaba kendiliğinden reset veriyor derken, detay verebilir misin? HDD olduğuna emin misin, bir hata kodu var mı? Artı 0 Eksi
Merhaba kendiliğinden reset veriyor derken, detay verebilir misin? HDD olduğuna emin misin, bir hata kodu var mı?
WIZIN1020 Yoctopat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 6 6 Nisan 2023 #3 Black Soul dedi: Merhaba kendiliğinden reset veriyor derken, detay verebilir misin? HDD olduğuna emin misin, bir hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam konu ile alakasız kusura bakmayın benim PC de durduk yere yeniden başlatma sesi veriyor. Artı 0 Eksi
Black Soul dedi: Merhaba kendiliğinden reset veriyor derken, detay verebilir misin? HDD olduğuna emin misin, bir hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam konu ile alakasız kusura bakmayın benim PC de durduk yere yeniden başlatma sesi veriyor.
KS KS emohdsss Femtopat Katılım 9 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2023 #4 Black Soul dedi: Merhaba kendiliğinden reset veriyor derken, detay verebilir misin? HDD olduğuna emin misin, bir hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam boyle reset atıyor gibi ses geliyor HDD'den. Artı 0 Eksi
Black Soul dedi: Merhaba kendiliğinden reset veriyor derken, detay verebilir misin? HDD olduğuna emin misin, bir hata kodu var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam boyle reset atıyor gibi ses geliyor HDD'den.
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.966 Makaleler 6 Çözümler 541 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 6 Nisan 2023 #5 WIZIN1020 dedi: Hocam konu ile alakasız kusura bakmayın benim PC de durduk yere yeniden başlatma sesi veriyor. Genişletmek için tıkla... Konu açın hocam. emohdsss dedi: Boyle reset atıyor gibi ses geliyor HDD'den. Genişletmek için tıkla... Normalde az da olsa ses gelir. Bu ses daha çok tıkırtı sesidir. Fakat bu ses rahatsız edecek kadar yüksek ve aynı tempodaysa, disk kafası sorunlu olabilir. Artı 0 Eksi
WIZIN1020 dedi: Hocam konu ile alakasız kusura bakmayın benim PC de durduk yere yeniden başlatma sesi veriyor. Genişletmek için tıkla... Konu açın hocam. emohdsss dedi: Boyle reset atıyor gibi ses geliyor HDD'den. Genişletmek için tıkla... Normalde az da olsa ses gelir. Bu ses daha çok tıkırtı sesidir. Fakat bu ses rahatsız edecek kadar yüksek ve aynı tempodaysa, disk kafası sorunlu olabilir.