HDD kullanımı %100 oluyor

ekrem_18

Picopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
HDD
HDD 100'e çıkıyor görev yöneticisinde, az bekliyorum, sonra gereksiz veya gerekli programların görevlerini sonlandır diyorum. Sonra yavaş yavaş düşüyor, yüzde 2 oluyor, sonra yeniden 10, 20, 30, 40 diye diye 100'e çikiyor.
Önceden böyle bir sorun yoktu. Temiz kurulum yaptım DVD ile, sonra Pro'dan Home Language'ye geçtim, böyle oldu. Bir çözüm yonteminiz var mı? Acil.

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD 100'e çıkıyor görev yöneticisinde, az bekliyorum, sonra gereksiz veya gerekli programların görevlerini sonlandır diyorum. Sonra yavaş yavaş düşüyor, yüzde 2 oluyor, sonra yeniden 10, 20, 30, 40 diye diye 100'e çikiyor.
Önceden böyle bir sorun yoktu. Temiz kurulum yaptım DVD ile, sonra Pro'dan Home Language'ye geçtim, böyle oldu. Bir çözüm yonteminiz var mı? A

Yakında hiçbir işlem yapamayacaksınız, mouse bile hareket etmeyecek. Çok geçmeden yeni bir disk alın. SSD öneririm ve bilgileri aktarın. Eğer geç kalırsanız bilgileri bile aktaramazsınız, yaşadım daha önce.

Yakında hiçbir işlem yapamayacaksınız, mouse bile hareket etmeyecek. Çok geçmeden yeni bir disk alın. SSD öneririm ve bilgileri aktarın. Eğer geç kalırsanız bilgileri bile aktaramazsınız, yaşadım daha önce.

Eyvallah bro geri bildirim merkezi vardiya onu sildim PowerShell komutları ile bayağı düştü ama yine de arada oluyor. PC hızlandı ben zaten sadece oyun oynuyorum başka yok onemli dosya falan yok. SSD almayı düşünüyorum ama pahalı biraz şimdi şagligina bakacağım diskin geri dönerim size.

Bro sende SSD var mı ve kaç liraya aldın? Burada pahalı bayağı Kayseri'deyim.

Hard Disk Sentinel ile diskinin sağlığına bir bakmanı öneririm.

Kanka baktım mükemmel diyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240606_161131_081.jpg
    IMG_20240606_161131_081.jpg
    366 KB · Görüntüleme: 30
Eyvallah bro geri bildirim merkezi vardiya onu sildim PowerShell komutları ile bayağı düştü ama yine de arada oluyor. PC hızlandı ben zaten sadece oyun oynuyorum başka yok onemli dosya falan yok. SSD almayı düşünüyorum ama pahalı biraz şimdi şagligina bakacağım diskin geri dönerim size.

Bro sende SSD var mı ve kaç liraya aldın? Burada pahalı bayağı Kayseri'deyim.

Kanka baktım mükemmel diyor.

240 GB 1250 TL aldım 1 ay önce.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı