HDD kullanımı boş yere %100 kullanılması

Ertugrul3424

Hectopat
Merhaba, şu anda bir HDD kullanıyorum ama HDD kullanan programlara baktığımda aşırı az bir yer tüketiyor,0.5 falan bunun bir çözümü var mıdır acaba? Çünkü hiç kullanılmıyor Windows ilk 10 dakika boyunca.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    5,2 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlangıçta açılan uygulamaları görev yöneticisinden devre dışı bırakırsan yükü azaltabilir, azaltmama ihtimimali de mevcut. Sadece sorunu söyleyip çözüm istemişsin.

Merhaba, şu anda bir HDD kullanıyorum ama HDD kullanan programlara baktığımda aşırı az bir yer tüketiyor,0.5 falan bunun bir çözümü var mıdır acaba? Çünkü hiç kullanılmıyor Windows ilk 10 dakika boyunca.

Birçok çözüm denedim bu soruna, fakat sorun SSD aldığımda çözüldü. Eğer Windows 10 kullanıyor isen SSD alman şart gibi.

Dosutm bu kısmını atıyorsun da neden hangi işlemler kullanıldığını atmıyorsun? Özel vb. falan mı bir şey var?

Daha çok System, Core worker process, runtime broker, NVIDIA container gibi uygulamalar harcıyor.
Görev yöneticisi > Performans. Bunu yapın ve "disk" bölümüne gelin oradan en çok hangi program kullanıyorsa onu bize söyleyin veya SS atın.
En Çok System Adlı Program Kullanıyor 3,9 MB/sn
Dosutm bu kısmını atıyorsun da neden hangi işlemler kullanıldığını atmıyorsun? Özel vb. falan mı bir şey var?

Hocam böyle.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    60,1 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı