HDD Kullanırken Critical Process Died Mavi Ekran Hatası

kerem gumus

Hectopat
Daha fazla  
HDD'mi kullanırken çok sık bir şekilde mavi ekran sorunuyla karşılaşıp Critical Process Died hatası alıyorum. HDD ile bağlantısı olmayan uygulamaları kullanırken bu sorunla karşılaşmıyorum. Ayrıca 3 hafta önce de aynı sorundan muzdarip olduğum için yeni HDD almıştım fakat bu sorun tekrar karşıma çıktı. Şimdiden teşekkür ederim.

Evet şu anda kullandığım HDD yeni aldığım HDD ve sıfır aldım. HD Tune ile test ettim herhangi bir sorun çıkmadı, tamamen yeşil.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    8,3 KB · Görüntüleme: 89
Yardımın için teşekkürler. Format attım 2 gün önce, şu anlık herhangi bir problemim yok. Sanırım sorun çözüldü. Sorunum donanımsal değil yazılımsaldı sanırım.
Maalesef sorunum hala çözülmedi, son 2-3 gündür tekrar başladı. Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
Bu arada benden health bölümünü istemiştin. HDD'de bir sorun gözükmüyor fakat sanırım sıkıntım SSD'de.

Dosya Ekleri

• 1.PNG
    1.PNG
    11,9 KB · Görüntüleme: 77
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,8 KB · Görüntüleme: 75
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı