HDD LED'i sürekli yanıp sönüyor

iNetwork12

Hectopat
Daha fazla  
Yeni ASUS Crosshair VI HERO anakart aldım fakat sürekli HDD ışığı yanıp sönüyor. Oyun oynarken falan ciddi dikkat çekiyor. Kasam da camlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
O LED HDD'nin hata LED'i. Penceresinin camlı olduğunu belirttiğine göre LED kasa içinden yanıyor. Okumuyor musunuz adamın dediklerini? HDTUNE ile testler yap.

O LED HDD'nin hata LED'i. Penceresinin camlı olduğunu belirttiğine göre LED kasa içinden yanıyor. Okumuyor musunuz adamın dediklerini? HDTUNE ile testler yap.
Hata LED'i değil. Anakartın sağ alt köşesinde boyutuna göre inanılmaz parlak, turuncu bir HDD_LED ışığı var. HDD aktivitesinde çıldırmaya başlıyor. Normal bir şey. BIOS'dan devre dışı bırakmanın bir yolu varsa bana da çok yardımcı olur.

HD Tune test yaptım, disk sağlam bir sorun yok. LED sürekli yanıp sönüyor ve cidden dikkat dağıtıcı. Umarım düzelir.

HD Tune test yaptım, disk sağlam bir sorun yok. LED sürekli yanıp sönüyor ve cidden dikkat dağıtıcı. Umarım düzelir.
Umarım düzelir derken? O LED HDD'nin düzgün çalıştığını gösteriyor bir nevi. Eğer rahatsız oluyorsanız kasanın içini açıp anakarttan HDD aktivite ışığının kablosunu sökebilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı