HDD mi Harici Disk mi

Efe Akbulut

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2013
Mesajlar
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese selamlar,

Storage olarak kullanabileceğim bir hard disk arıyorum ama bunun sabit mi yoksa harici mi olmasına karar veremedim.:confused: Elimde WD My Book 1 TB Essential mevcut ve PC'min dahili hard diski de 1 TB ancak bunları doldurdum.:( Yeni alacağım ürünün harici olursa kapasitesi yüksek olmalı çünkü 3.5" 'lerin adaptör sorunu olduğu için evi daha fazla adaptörle doldurmak istemiyorum. WD'nin 8 TB'lık ürününü düşünüyordum ancak fiyat olarak beni aşıyor. Sabit olursa bu sefer de bambaşka bir sorun ortaya çıkıyor. Seagate mi? WD mi? WD'nin ürünlerini çok beğeniyorum ama fiyatları biraz yüksek Seagate hiç kullanmadım ama kaliteli olduğunu biliyorum. WD olursa Cavair Black ya da Green olması beni etkiler mi sonuçta depolama amaçlı kullanacağım.:confused::confused::confused: Önerilere açığım. Şimdiden hayırlı, güzel, eğlenceli bir bayram geçirmeniz dileğiyle. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda NAS'ı biraz inceledikten sonra aslında WD'nin 8TB'lık istediğim ürünü NAS imiş :D ancak dediğim gibi fiyat olarak şu anda beni aşıyor. Ama yine de bayağı yardımcı oldunuz. Kafamda daha farklı bir durum şekillendi şu anda depolama için bir hdd alıp daha sonra maddi olarak rahatladığım bir dönemde kutuyu boş olarak alıp içine sahip olduğum diskleri koyarak NAS olayına girilebilir. WD kendi NAS sistemlerinde Cavair Green kullanıyor. Bu da yine benim bir diğer sorumu cevaplıyor sanırım. :D Cevap için teşekkürler. :))
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı