HDD Montajı Nasıl Yapılır?

barancan5634

Hectopat
Merhaba, bende bir adet şu kasadan var.Ancak bu kasaya nasıl HDD takacağımı bilmiyorum daha doğrusu nereye takacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
NOT: Kasa içi ektedir.

Dosya Ekleri

• IMG_1858.JPG
    IMG_1858.JPG
    712,4 KB · Görüntüleme: 195
  • IMG_1856.JPG
    IMG_1856.JPG
    961,7 KB · Görüntüleme: 173
  • IMG_1857.JPG
    IMG_1857.JPG
    783,3 KB · Görüntüleme: 173
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasan modern tasarım ve alt kısmına koyulması gerekiyor hdd nin. Kasanın diğer kapağını açtıktan sonra

1- Anakartınıza takılı olan Sata kablosunun (ekteki sata) nın diğer ucunu
2- Güç kaynağınızdan çıkan sata power (satapower) kablosunun da siyah ucunu hdd üzerindeki girişlerine takmanız lazım

(Anlarsınız zaten neresi olması gerektiğini ama usb gibi içindeki uzantının doğru yöne geldiğine emin olun yeter)

3- Hdd yi alttaki bölgedeki kızaklı boşluklara sürerek oturtun eğer vida yeri varsa vidalayın sağlam olması için vida yok ise kapaklıdır üstüne kapağı çekin

Dosya Ekleri

• sata.jpg
    sata.jpg
    5,8 KB · Görüntüleme: 166
  • satapower.jpg
    satapower.jpg
    9,4 KB · Görüntüleme: 171
Fotodan anladığım kasan bu galiba. PSU ve HDD montajları bu kasalarda alttaki tünel kısmında oluyor. Metal yan kapağı açıp oraya montajı yapabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamamdır. Teşekkürler.
Ama metal kapağı çıkartamadım.
:) Hocam kapak ya vidalıdır yada geçmelidir zorla sağından solundan çıkar az cevval olun böyle konularda.
Videosu senin kasanın montaj. Dk 1:15 kasanın yan kapağını açıyor dk 3:35 HDD montajı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı