İkinci el RTX 3060 Ti mı, bütçe yükseltip sıfır RTX 4060 mı alınmalı?

Murat07x

Yoctopat
Daha fazla  
2. el Palit 3060 Ti 7.500 TL elden teslim fiyata buldum, fatura kutusu var ama Palit olması pek güven vermedi, kullanımını da bilmiyorum.
Aynı zamanda MSI faturalı kutulu 3060 Ti buldum 9.500 TL Param Güvende ile ve satıcı kullanılmadığını ifade etmiş resimlerde de gerçekten çok temiz kutusu da var ama ekran kartının korumasında ufak bir çatlak gördüm, bu biraz şüphe uyandırdı.
Diğer taraftan üstüne para ekleyip sıfır, taksitle 4060 Ventus 2X Black 8 GB almak mantıklı mıdır Amazon'dan 14.600 tl fiyatı?
MSI 3060 Ti'da bahsettiğim çatlak resimde yer almaktadır. Satıcı kullanmadığını söyledi hiç ilk sahibi olduğunu da söyledi faturası resimlerde var.
Çok kararsız kaldım yardımlarınızı bekliyorum işlemcim i5 10400. Teşekkür ederim şimdiden.

3060ti.png

Son düzenleme:
RTX 4060 sıfır aldığında ne kadara denk geliyor mantıklı mı oluyor bilmiyorum ama onu da 2. el almaya ne dersin ? Neden sıfır düşünüyorsun ? Sadece bir fikir..

RTX 4060 sıfır aldığında ne kadara denk geliyor mantıklı mı oluyor bilmiyorum ama onu da 2. el almaya ne dersin ? Neden sıfır düşünüyorsun ? Sadece bir fikir..
14.600 TL'ye geliyor 4060. Peşin fiyatına 6 ay taksit'e kadar çıkıyor. İkinci el fiyatları 11-12 bandında zaten sıfır almayı düşünmek daha mantıklı geliyor bana

14.600 TL'ye geliyor 4060. Peşin fiyatına 6 ay taksit'e kadar çıkıyor. İkinci el fiyatları 11-12 bandında zaten sıfır almayı düşünmek daha mantıklı geliyor bana
yani uzun vadede zararlı olacaksın bundan bahsediyorum. Elinde birikmiş 11-12 varsa ikinci el al geç. Çok da düşünme çok da zorlama. Bu zamana kadar neredeyse her parçamı 2. el aldım.

bu arada kart hakkında çok bilgim yok onu belirteyim. sadece 2. el kısmına takıldım.

4060 ile 3060Tİ arasında belirgin bir fark varsa 4060 al tabiki.

yani uzun vadede zararlı olacaksın bundan bahsediyorum. Elinde birikmiş 11-12 varsa ikinci el al geç. Çok da düşünme çok da zorlama. Bu zamana kadar neredeyse her parçamı 2. el aldım.

bu arada kart hakkında çok bilgim yok onu belirteyim. sadece 2. el kısmına takıldım.

4060 ile 3060Tİ arasında belirgin bir fark varsa 4060 al tabiki.
Anladım 2.el de mining problemleri düşündürüyor beni o yüzden o 2-3 binlik fiyat farkından ötürü sıfır mantıklı geldi 4060 konusunda. Dönüşün için teşekkür ederim

Anladım 2.el de mining problemleri düşündürüyor beni o yüzden o 2-3 binlik fiyat farkından ötürü sıfır mantıklı geldi 4060 konusunda. Dönüşün için teşekkür ederim.

Bir kart mining yapıldı diye ölmez. Mining yapıldı diye almamayı düşünüyorsan yanlış hamledir. Ha paran vardır düşük gelirli değilsindir. Sıfır aldığında hiç problem yaşamayacaksındır e o zaman al geç yani. Ama öyle değilse tabii ki 2.el almayı düşüneceksin.

Tekrar edeyim bu zamana kadar genellikle 2.el ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım. Aldığım RX 6700 XT 7K ya falan denk gelmişti. Mining yapıldığını bilerek aldım. Şu an paşa paşa kullanıyorum bir sıkıntısı yok şükür.

Mining yapılırken kullanılan ortam çok önemli. Ne kadar mining yapıldığı önemli. Satan kişinin 2.el sitesindeki satış başarı yüzdesi önemli. Yani temiz ürün yakalayacaksın, iyice araştıracaksın. Hemen "AA bir tane varmış" deyip gidip almayacaksın.

Ki teknoloji sektörü, oyunlar, yapay zeka hızlıca geliştiği için bir kartta 10 sene boyunca kalmak isteyeceğimizi düşünmüyorum. O yüzden ileride tekrar yükseltmeyi de düşünmek lazım.

Bir kart mining yapıldı diye ölmez. Mining yapıldı diye almamayı düşünüyorsan yanlış hamledir. Ha paran vardır düşük gelirli değilsindir. Sıfır aldığında hiç problem yaşamayacaksındır e o zaman al geç yani. Ama öyle değilse tabii ki 2.el almayı düşüneceksin.

Tekrar edeyim bu zamana kadar genellikle 2.el ürün aldım hiç sıkıntı yaşamadım. Aldığım RX 6700 XT 7K ya falan denk gelmişti. Mining yapıldığını bilerek aldım. Şu an paşa paşa kullanıyorum bir sıkıntısı yok şükür.

Mining yapılırken kullanılan ortam çok önemli. Ne kadar mining yapıldığı önemli. Satan kişinin 2.el sitesindeki satış başarı yüzdesi önemli. Yani temiz ürün yakalayacaksın, iyice araştıracaksın. Hemen "AA bir tane varmış" deyip gidip almayacaksın.

Ki teknoloji sektörü, oyunlar, yapay zeka hızlıca geliştiği için bir kartta 10 sene boyunca kalmak isteyeceğimizi düşünmüyorum. O yüzden ileride tekrar yükseltmeyi de düşünmek lazım.
Evet yazdıklarınızda çok haklısınız. 10 sene değil de 3 - 4 sene götürmesini isterim sadece çalışıyorum zaten iş dönüşü 2-3 saat hikayeli oyunlar oynamak amacım orta yüksek ayarlarda o kadar yani. Dediğiniz konularda haklısınızdır. Palit 3060ti 7500e alayım o zaman fiyatı da uygun gibi geldi zaten elden teslim olacak test edip alırım. Zamanını ayırıp yorum yaptığın için teşekkür ederim :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı