HDD montajından sonra PC çalışmıyor

CeyhunKoc10

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar HDD montajını yapıp kabloladıktan sonra PC'ye güç kablosunu taktığım an hep aynı tonda ve uzunlukta bip sesleri geldi. Power kablosunu çektigimde de devam etti ve durdu bilgisayarım bu işlemler sırasında hiç açılmadı. Daha sonra HDD'yi söktüm ve çalıştırmayı denedim yine açılmadı ve şu an çalıştıramıyorum. Power kablosunu taktıktan sonra anakartta internet ışığı (turuncu) yanıyor sadece. Neleri yanlış yapmış olabilirim ve nasıl düzeltmem lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar HDD montajını yapıp kabloladıktan sonra PC'ye güç kablosunu taktığım an hep aynı tonda ve uzunlukta bip sesleri geldi. Power kablosunu çektigimde de devam etti ve durdu bilgisayarım bu işlemler sırasında hiç açılmadı. Daha sonra HDD'yi söktüm ve çalıştırmayı denedim yine açılmadı ve şu an çalıştıramıyorum. Power kablosunu taktıktan sonra anakartta internet ışığı (turuncu) yanıyor sadece. Neleri yanlış yapmış olabilirim ve nasıl düzeltmem lazım? Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartındaki tüm kabloları elinle bastırarak yerine oturtmaya çalış ve kontrol et yerlerinden çıkmışlar mı diye, RAM'lerini yerine bastır kontrol et, HDD'yi takmaya çalışırken mevcut HDD'ini, SSD'nin kablosunu çıkarmış olabilirsin onları da kontrol et yerlerine oturtmaya çalış, işlemci soğtucunun vidalarına falan bak tam oturmuşmu, bunları dene olmamışsa güç kaynağına bir sorun olmuş olabilir hepsini yaptıktan sonra geri bildirm ver buraya

Son düzenleme:
Anakartındaki tüm kabloları elinle bastırarak yerine oturtmaya çalış ve kontrol et yerlerinden çıkmışlar mı diye, RAM'lerini yerine bastır kontrol et, HDD'yi takmaya çalışırken mevcut HDD'ini, SSD'nin kablosunu çıkarmış olabilirsin onları da kontrol et yerlerine oturtmaya çalış, işlemci soğtucunun vidalarına falan bak tam oturmuşmu, bunları dene olmamışsa güç kaynağına bir sorun olmuş olabilir hepsini yaptıktan sonra geri bildirm ver buraya.

Dediklerinizin hepini yaptım fakat SSD kablolarını bulamadım anakart içerisinde SSD için yapılmış bir bölümde duruyor. RAM'leri söküp aynı slotlarına geri taktım. Fakat bunları yaparken ekran kartı anakarta monte değildi. Malum ekran kartı pahalı bir şey olur diye korkup sökmüştüm bu sorun olmaz diye düşündüm. Kasanın mevcut halini paylaştım belki yardımcı olur. HDD montajını kasanın arka tarafına ayrı bir parça monte ederek yaptım belki bu işlem sırasında anakartı vida ile delmiş miyim diye de kontrol ettim görünürde bir şey yoktu.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    199,6 KB · Görüntüleme: 25
  • image.jpg
    image.jpg
    193 KB · Görüntüleme: 27
  • image.jpg
    image.jpg
    150,8 KB · Görüntüleme: 29
Dediklerinizin hepini yaptım fakat SSD kablolarını bulamadım anakart içerisinde SSD için yapılmış bir bölümde duruyor. RAM'leri söküp aynı slotlarına geri taktım. Fakat bunları yaparken ekran kartı anakarta monte değildi. Malum ekran kartı pahalı bir şey olur diye korkup sökmüştüm bu sorun olmaz diye düşündüm. Kasanın mevcut halini paylaştım belki yardımcı olur. HDD montajını kasanın arka tarafına ayrı bir parça monte ederek yaptım belki bu işlem sırasında anakartı vida ile delmiş miyim diye de kontrol ettim görünürde bir şey yoktu.
bilgisayarında m2 varmış sata ssd yokmuş, ramleri çıkarıp sarı kısımlarını silgi yardımıyla sildikten sonra bilgisayarı deneyebilirmisin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı