HDD nasıl değiştirilir?

İşlemci: 12th gen Intel(R) Core(tm) i3-12100F 3.30 GHz ekran kartı: 3060 Ti anakart: H160M D DDR4 başka?

SSD'nin daha iyi olduğunu duydum seçimi nasıl yapabilirim?

SSD'lerin okuma ve yazma hızları olur ne kadar yüsek olursa o kadar hızlı çalışır sana SSD önerebilirim anakartında 1 tane M.2 SSD girişi var buyüzden SATA SSD almalısın.

Kaç GB olması gerek sizin için?

Bunu öneririm hem hızlı ve bayağı kaliteli SATA 3.0 SSD en üst sürüm yani.

Yani tek seçeneğim var gibi duruyor şu an kullandığım 465 GB çok rahtalamak için 1 TB düşünüyorum ama fazla mı pek emin değilim.

Yani tek seçeneğim var gibi duruyor şu an kullandığım 465 GB çok rahtalamak için 1 TB düşünüyorum ama fazla mı pek emin değilim.

Hocam bunu çıkarıp yeni aldığını takmiyacaksin ikisini birden kullanıcaksın eğer sistemin 1 TB olmasını istiyorsan 500 GB'lik olanı alman yeterli.

Hocam bunu çıkarıp yeni aldığını takmiyacaksin ikisini birden kullanıcaksın eğer sistemin 1 TB olmasını istiyorsan 500 GB'lik olanı alman yeterli.

He o zaman öyle olunca bilgisayrda iki disk gözükücek bir şey indirirken disk seçeceğim. Peki önerdiğiniz diskin takım işlemi önemli mi yani acemilik sonucu kasaya çok zarar gelir mi?

He o zaman öyle olunca bilgisayrda iki disk gözükücek bir şey indirirken disk seçeceğim. Peki önerdiğiniz diskin takım işlemi önemli mi yani acemilik sonucu kasaya çok zarar gelir mi?

Takma yeri var priz gibi düşün sende fişi prize takcan acemilik yok 5 yaşındaki çocuk bile yapabilir.

Acemi olsan bile bir şey olmaz sadece iki tane kablosunu takıyorsun ve kasaya vidalıyorsun başka bir şey yapmıyorsun alırsan bana ulaşabilirsin nasıl takıldığını anlatırım ya da YouTube'da bunun ile ilgili videolar var izleyip yapabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı