Zaten 8.1 sürümündeHDD 5400RPM ise Windows 8.1 sürümüne düşürmenizi tavsiye ederim işletim sisteminizi.
Bu konudan yararlanabilirsiniz.![]()
Windows 10 Hızlandırma Rehberi
Windows 10 performansını artırmak ve sistemin üzerindeki yükünü azaltmak için yapabileceklerinizi bu rehberimizde bulabilirsiniz. Windows 10 iÅletimwww.technopat.net
HDD tune ile bakmıştım 2 tane sarı yazı vardı tam hatırlamıyorum.HDD'nin saglik durumu vs. nasil?
HD Tune 2.55 sürümü ile baktıysanız 5.75 sürümü ile bakın ve fotoğrafını paylaşınız.Zaten 8.1 sürümünde
HDD tune ile bakmıştım 2 tane sarı yazı vardı tam hatırlamıyorum.
Tekrar bakin ve ekran goruntusunu burada paylasin. Ek olarak HDD'de bad sector var mi?HDD tune ile bakmıştım 2 tane sarı yazı vardı tam hatırlamıyorum.
low level format nasıl atacağım .HDD'ye low level format atılıp tekrar işletim sistemi yüklenebilir. Önerim Windows 8.1.
Normalde biçimlendir dediğinizde Hızlı biçimlendir çıkıyor. O tiki kaldırarak.Şuan HDD regenerator ile tarama yapıyor %70 e geldi hala bad sector bulmadı.
low level format nasıl atacağım .
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.