Çözüldü HDD nasıl tamamen temizlenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akif.m

Hectopat
Daha fazla  
Eski laptopumdan 320 GB HDD aldım. İçindeki dosyaları nasıl sileceğim? Her şeyi yaptım ama hala duran çok fazla dosya var. Bunları temizlemek istiyorum.

Çözüm
Tam olarak nasıl yaptığımı açıklayabilir misin?
Bu bilgisayarıma gir. Oradan istediğin HDD'yi seç. Sağ tıkla ve biçimlendir de. Hızlı biçimlendirmeyi seç ve biçimlendir. Dosya sistemini NTFS olarak seçmeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamadıysanız yukarıdaki videoda anlatmış arkadaş.
Tam biçimlendirme yapabilirsiniz, onun dışında LLF atabilirsiniz ancak tam biçimlendirme önerimdir.

Eski laptopumdan 320 GB HDD aldım. İçindeki dosyaları nasıl sileceğim? Her şeyi yaptım ama hala duran çok fazla dosya var. Bunları temizlemek istiyorum.
Ben Windows ISO dosyasını USB 'ye yazdırıp HDD 'e Windows kurma kısmında alanların hepsini silerek temizliyordum.

Tam olarak nasıl yaptığımı açıklayabilir misin?
Bu bilgisayarıma gir. Oradan istediğin HDD'yi seç. Sağ tıkla ve biçimlendir de. Hızlı biçimlendirmeyi seç ve biçimlendir. Dosya sistemini NTFS olarak seçmeni öneririm.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Anlamadıysanız yukarıdaki videoda anlatmış arkadaş.

Çözüm

Teşekkürler gerçekten sabahtan beri uğraşıyordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…