Bu bilgisayarıma gir. Oradan istediğin HDD'yi seç. Sağ tıkla ve biçimlendir de. Hızlı biçimlendirmeyi seç ve biçimlendir. Dosya sistemini NTFS olarak seçmeni öneririm.Tam olarak nasıl yaptığımı açıklayabilir misin?
Eski laptopumdan 320 GB HDD aldım. İçindeki dosyaları nasıl sileceğim? Her şeyi yaptım ama hala duran çok fazla dosya var. Bunları temizlemek istiyorum.
Ben Windows ISO dosyasını USB 'ye yazdırıp HDD 'e Windows kurma kısmında alanların hepsini silerek temizliyordum.Eski laptopumdan 320 GB HDD aldım. İçindeki dosyaları nasıl sileceğim? Her şeyi yaptım ama hala duran çok fazla dosya var. Bunları temizlemek istiyorum.
Disk yöneticisinden tamamen HDD'yi silebilirsiniz. Ya da biçimlendirme yapabilirsiniz.
Bu bilgisayarıma gir. Oradan istediğin HDD'yi seç. Sağ tıkla ve biçimlendir de. Hızlı biçimlendirmeyi seç ve biçimlendir. Dosya sistemini NTFS olarak seçmeni öneririm.Tam olarak nasıl yaptığımı açıklayabilir misin?
Bu bilgisayarıma gir. Oradan istediğin HDD'yi seç. Sağ tıkla ve biçimlendir de. Hızlı biçimlendirmeyi seç ve biçimlendir. Dosya sistemini NTFS olarak seçmeni öneririm.
Anlamadıysanız yukarıdaki videoda anlatmış arkadaş.
Rica ederim, iyi sosyaller.Teşekkürler gerçekten sabahtan beri uğraşıyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.