HDD ne işe yarıyor?

HDD de 640 GB gözüküyordu ama depolamaya baktığımda 297 GB gözüküyordu ben mi yanlış şeye baktım yoksa düşürdüğüm için ürün mü bozuldu.

Toshiba marka bu klavyenin altında ki yerde adını unuttum şimdi onun altında bir giriş yeri var SSD için olabilir çünkü ona benziyor.

Attığım dönüştürücünün içindeki 2.5inçlik kısım gibi boş bir yer ve SATA girişi var mı? Bir de varsa girişin resmini atabilir misiniz? Eski SATA girişlerinden olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk yönetimi'ne gir ve SS at bakalım.
Ek Açıklama 2023-01-17 013734.png

Attığım dönüştürücünün içindeki 2.5inçlik kısım gibi boş bir yer ve SATA girişi var mı? Bir de varsa girişin resmini atabilir misiniz? Eski SATA girişlerinden olabilir.

Hocam giriş yok sadece boşluk var büyük ihtimalle değil

Eki Görüntüle 1635591

Hocam giriş yok sadece boşluk var büyük ihtimalle değil.

Anladım bilgisayarı açarsanız dönüştürücü için CD girişinin de resmini buraya atarsınız, ben eski bir alptop için aldığım çok garip bir SATA girişi çıkmıştı, uğraştırmıştı. Sizde sorun olmaması adına incelemeniz iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım bilgisayarı açarsanız dönüştürücü için CD girişinin de resmini buraya atarsınız, ben eski bir alptop için aldığım çok garip bir SATA girişi çıkmıştı, uğraştırmıştı. Sizde sorun olmaması adına incelemeniz iyi olur.

Hocam doğru yeri mi attım bilmiyorum ama CD-ROM'un ön tarafı böyle

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-01-17 at 01.47.08.jpeg
    WhatsApp Image 2023-01-17 at 01.47.08.jpeg
    92,4 KB · Görüntüleme: 33
Öncelikle teşekkür ederim tekrardan yukarıda bir arkadaşın attığı linke baktım 273 TL fiyatı vardı onu alabilirim ama bunu alırken bir de dönüştürücü mü almam gerekecek takmak için.

Laptopsa laptop için al kavyenin altından iki dakikada oturtuluyor kasayı yarım açsan bile oturdursun tirnaklari. Masaustuysede sorun olmaz.

Laptopsa laptop için al kavyenin altından iki dakikada oturtuluyor kasayı yarım açsan bile oturdursun tirnaklari. Masaustuysede sorun olmaz.

Laptop zaten CD-ROM'un olduğu yer boş onu takmak çok sorun değil oturur oraya direk herhalde.

Güzel normal SATA.

Hocam ben şimdi siparişi verdim ek olarak sizin attığınız üründen almam lazım değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı