HDD önerisi

KatliyaM

Hectopat
İyi akşamlar arkadaşlar. Monster Abra A5 13.4 laptopuma dahili harddisk almak istiyorum.En son baktığımda fiyatlar daha uygundu ama dolar kurundan dolayı artmış durumda Mediamarkta bu hard diski buldum önerir misiniz? Ayrıca uyum problemi yaşar mıyım?
Düzenleme:Bütcem 350-450TL

Dosya Ekleri

• 22.JPG
    22.JPG
    53,6 KB · Görüntüleme: 57
  • 33.JPG
    33.JPG
    94,4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Barracuda modelleri almak pek mantıklı değil. WD Blue daha iyi olur.
Bütçe yetiyorsa Barracuda Pro var.

İyi akşamlar arkadaşlar. Monster Abra A5 13.4 laptopuma dahili harddisk almak istiyorum.En son baktığımda fiyatlar daha uygundu ama dolar kurundan dolayı artmış durumda Mediamarkta bu hard diski buldum önerir misiniz? Ayrıca uyum problemi yaşar mıyım?

5400rpm inanılmaz yavaş ve o pc diski notebooklar için özel hdd var.

İyi akşamlar arkadaşlar. Monster Abra A5 13.4 laptopuma dahili harddisk almak istiyorum. En son baktığımda fiyatlar daha uygundu ama dolar kurundan dolayı artmış durumda mediamarkta bu hard diski buldum önerir misiniz? Ayrıca uyum problemi yaşar mıyım?

5400 RPM yetersiz. Bence sen SSD al.

Uyum sorunu yaşamazsınız. Fakat kendi şahsi kullanımımdan ötürü Seagate önermem. WD Blue'ya yönelin. Ürünleri daha sağlam ve daha uzun ömürlü genele vurduğumuzda. Fakat benim en esaslı tavsiyem; 200TL daha koyabiliyorsanız 500GB 860 Evo modellere bakabilirsiniz. 5200rpm cidden sizi kanser edebilir, hele hele SSD'ye alıştıysanız.

Resimdeki Seagate 2.5 aynı HDD yi. Yine Monster için 4 yıl önce aldım. Aynı HDD. Ben aldığımda fiyatı 150 liraydı. Gayet iyi bir HDD 4 yıldır hiçbir sorun çıkarmadı. Öğrenci olduğum halde Monster Leptobumu sürekli hareket ettirmeme rağmen hiçbir sorun yaşamadım. Lakin bulabilirsiniz 2.5 inç 7200rpm HDD daha güzel olur. Lakin Seagate 2.5" 5400rpm 1TB 124mb ön bellekli HDD de gayet iyidir. Biraz oyunlar geç açılır. GTA 5 de doku yüklenmeler bazen çok nadir puslu olabilir. O yüzden 7200 rpm 2.5" bulursanız daha iyi olur. Ama bu HDD de gayet iyidir

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı