HDD önerisi

40 TL'ye aldım kullanabiliyorum zaten olmadı kutusunu kullanmaya gerek yok bağlayıcıyı bağla yeter.

Laptopa koymayacaksın ki bağlayacaksın.
Hocam. Konu sahibi Notebook'a takacak HDD yi. Harici olarak kullanmayacak.
Hocam SATA SSD'ler harddisk yuvasına oluyor mu? Bende 2 tane SSD yuvası doluda onun için soruyorum.

O benim işime yaramaz ki hocam :)
SATA SSD Ler. 2.5" HDD yuvalarına olur hocam. Boyutları aynıdır zaten.

Hocam. Konu sahibi Notebook'a takacak HDD'yi. Harici olarak kullanmayacak.

SATA SSD'ler. 2.5" HDD yuvalarına olur hocam. Boyutları aynıdır zaten.

Anladım hocam.Şu an 2 tane 256 GB SSD var elimde bende 1TB harddisk alayım ona depolama yapayım dedim. Diğer iki SSD'nin 1 tanesin işletim sistemi ve programlar için 1 tanesini de oyunlar için kullanayım diye düşünmüştüm.
@KatliyaM hocam bu HDD'ye baktınız mı? 2.5 inç 7200 RPM. Fiyatı yüksek gibi lakin 7200RPM 1TB 2.5 inç HDD bulmak çok zor maalesef ki :(

Baktım hocam 120TL oynuyor arada aslında verilmiycek bir fark yok ama ne yapsam kararsız kaldım.Bu nasıl hocam ?
500 TL'ye bulalım kaliteli bir şey.
Bul hocam,ben bunu buldum ama ne kadar iyi bilemedim.
Seagate ST1000LM048 Barracuda 1 TB SATA 3 6Gbps 2.5' HardDisk: Amazon.com.tr

Son düzenleme:
Hocam linkte belirttiğiniz Amazon ürünü de 5400rpm hızında. Onun yerine ilk başta gösterdiğiniz Seagate'yı alabilirsiniz. Lakin bütçeniz varsa. Ve yüksek depolama istiyorsanız ki son dönemde oyunlar 100GB seviyesinde gezdiği için size önerdiğim 7200rpm li biraz tuzlu HDD daha mantıklı duruyor. Yinede son karar sizin

Ben Monster da sizin gösterdiğiniz Seagate 1tb 5400 rpm'li HDD'yi kullanıyorum. Genel olarak GTA 5 olsun. Rocet Lige olsun oynatıyor. Lakin arada bir drop yapıyor yada doku yüklenmesi gecikiyor. O yüzden HDD alacaksanız ve içine oyun yükleyip oynayacaksanız 7200rpm önerim.

Hocam linkte belirttiğiniz Amazon ürünü de 5400RPM hızında. Onun yerine ilk başta gösterdiğiniz Seagate'yı alabilirsiniz. Lakin bütçeniz varsa. Ve yüksek depolama istiyorsanız ki son dönemde oyunlar 100GB seviyesinde gezdiği için size önerdiğim 7200RPM'li biraz tuzlu HDD daha mantıklı duruyor. Yinede son karar sizin.

Ben Monster da sizin gösterdiğiniz Seagate 1TB 5400 RPM'li HDD'yi kullanıyorum. Genel olarak GTA 5 olsun. Rocet lige olsun oynatıyor. Lakin arada bir drop yapıyor ya da doku yüklenmesi gecikiyor. O yüzden HDD alacaksanız ve içine oyun yükleyip oynayacaksanız 7200RPM önerim.

Yok hocam bende 2 tane 256 GB SSD var. Mimar olduğum için 1 tanesine işletim sistemi ve programları,diğerinede oyun yüklemeyi düşünüyorum. HDD'ye de yedekleme olarak kullanacağım.500gb bile bana yeter WD daha kaliteli dedikleri için bunumu alsam ki ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı