HDD önerisi

Kardeşim bende kullanıcı olarak söylüyorum seagate 500gb var mis gibi sessiz ve hızlı wd 320gb hdd var takır takır ses mi dersin hepsi var. :/
Tek sorunu ses olsa keşke. Ben Barracuda kullanıcılarının en şanslı olanlarından biriyim, yine de ömrü su gibi akıyor.

Kardeşim bende kullanıcı olarak söylüyorum seagate 500gb var mis gibi sessiz ve hızlı wd 320gb hdd var takır takır ses mi dersin hepsi var. :/

Milyonlarca üründen bir sorunsuz sana denk geldi diye en kalitelisi oldu değil mi? Komik.

Ben yazmaktan yoruldum, siz bilmeden yorum yapmaktan yorulmadınız. P300 ve WD Blue varken Barracuda'dan uzak durulmalı, hele de "kaliteli" demeniz çok ironik.
aga sana şey diyecem wd alacağım ama 2 tb 7200rpm modeli neden yok 1 tb 7200rpm var

@EmirhanAtar, 2TB 7200RPM modeli de var:
hocam taksitli alıcam da fiyat 50 lira artıyor :( cod pubg valo csgo gta 5 tarzı oyunlar oynayacağım yetmeyebilir ya 1 tb de

hocam taksitli alıcam da fiyat 50 lira artıyor :( cod pubg valo csgo gta 5 tarzı oyunlar oynayacağım yetmeyebilir ya 1 tb de
İlk oyundan son oyuna tüm CoD serisini indirecekseniz gerçekten yetmeyebilir, bu serilerden tek bir oyun indirecekseniz 1TB işinizi rahatlıkla görür.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı