HDD okuma hızı düşük

Genel olarak HDD'lerin okuma hızı düşük. R6 oyunu HDD'nin %100 ünü kullanmadığı için o değerleri alması çok olağan onun HD Tune ile Benchmark yapıp sonucu bize atması lazım R6 oynayan biri olarak bende o değerleri görüyordum oyun sırasında.
Haklısınız ben dikkat etmemişim. Oyun sırasında okuma hızı öyleymiş. Ben HDD okuma hızı sanarak böyle cevap verdim. CrystalDiskMark programı ile genel tarama yaparsa daha sağlıklı olur.

Genel olarak HDD'lerin okuma hızı düşük. R6 oyunu HDD'nin %100 ünü kullanmadığı için o değerleri alması çok olağan onun HD Tune ile Benchmark yapıp sonucu bize atması lazım R6 oynayan biri olarak bende o değerleri görüyordum oyun sırasında.
Evet HDD lerin okuma hızı düşük fakat bu kadar düşük olamaz.

Ğ
Evet HDD'lerin okuma hızı düşük fakat bu kadar düşük olamaz.

Tamam işte bende onu diyorum onun dediği değer oyunun kullandığı değer HDD'nin okuma hızı değil o R6 diskin küçük bir yüzdesini kullanıyor yüzde küçüldükçe okuma değeri de elbet düşecek. Sİz Chrome uygulamasının diski 200 hızla kullandığını gördünüz mü? Bu da aynı bir şey. Arkadaşın HD Tune ile test yapması gerekiyor.

Dediğiniz gibi HD Tune ile test yapıyorum şu an, en yakın zamanda atarım.
@24099 HD Tune ile error scan yaptım bu da ssi.
Screenshot_4.png

Screenshot_5.png
Bu da Cyristal Disk Mark

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı