Rehber HDD Regenerator ile Bad Sector Düzeltme

Uğraşmayı düşünmüyorum garantiyle kendim halledemez miyim?
O garanti işinin o kadar zor olduğunu düşünmüyorum. Diski düzeltmeye uğraşsanız bile bir gün bozulduğunda o kadar uğraşın boşa olduğunu anlayacaksınız. Bu bozulma işinin de uzun süreceğini düşünmüyorum.

Hocam birkaç kez ulaşmayı denedim satıcıya ulaşamadım bende zorlamadım yine denerim teşekkürler şu an böyle kullanmayı deneyim.

Benim diskte mi problem var. %3 de iken hdd regenerator durdu daha da ilerlemiyor. Bu %3 de bad sector buldu. Hd tune pro ile baktığımda 47 ve 48. satırda bad sector var fakat hdd regenerator 4-5 yeniden başlattığımda daha da fazla bad sector olduğunu gösteriyor bu normal mi?

@Furkan17TR hocam servise gönderdiğim laptop kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı dediler. HDD sağlam gönderdim, arızalı geldi. Arızası nedir ne değildir nasıl öğrenebilirim?

@Furkan17TR hocam servise gönderdiğim laptop kullanıcı tarafından takılan HDD arızalı dediler. HDD sağlam gönderdim, arızalı geldi. Arızası nedir ne değildir nasıl öğrenebilirim?
Çalışıyor olmasına bak. Okuma yazma hızına bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…