HDD Regerator v2011 Drive is not ready sorunu

barmanbek

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Arkadaslar merhaba ben 3 TB'lik bad sectors olan HDD mi HDD regerator v11 ile USB'den boot ederek BAD sectorleri onarmaya çalıştım. Önce %17'lerde bad sactor buldu ama " DRİVE İS NOT READY " yazıyordu. Daha sonra PC mi AHCI modundan IDE moduna gecirdim. Tekrar USB boot ile hard diski tarattım, o hatayı uzun sure almadım bad sectirler onarıldı. Taa ki %48,42'ye kadar. Suan %48,42 de bad sectorleri buluyor ama onarmıyor. "drive is not ready" uyarısı yanıp sonuyor. Bunun sebebi nedir ? 1673 Bad sectors found. Ama 1663 bad sectors recovered. Bunun nedeni nedir nasıl düzeltebilirim? Lütfen yardim edin. Nas cihazımın icindeki HDD idi yanlışlıkla formatladım, ( bilgisayar bicimlendir dedi ) geri getirme programlarıda yarısında takılı kalınca bad sectors oldugunu anladım, HDD de o yüzden HDD regerator'u kullanıyorum. Kullandıktan sonra verilerimi geri getirmem gerekiyor, bu HDD icindeki verilere çok ihtiyacım var. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı