HDD RPM Meselesi

Vatan Bilgisayarda 750 GB olarak sadece Scorpio Black var. Buda biraz tuzlu tabiki 166 TL. Bütçeye uyarsa alabilirsiniz. Kafanızda soru işareti kalmaz. Keşke 7200 alsaydım falan gibisinden.

Vatan Bilgisayarda 750 GB olarak sadece Scorpio Black var. Buda biraz tuzlu tabiki 166 TL. Bütçeye uyarsa alabilirsiniz. Kafanızda soru işareti kalmaz. Keşke 7200 alsaydım falan gibisinden.
Öneri için teşekkürler.

Scorpio Black serisinin 1TB 5400 RPM modeli sizce nasıl? Sonuçta depolama amaçlı kullanacağım.

Seagate'ten uzak dur. Mekanik malzeme kalitesi olarak en iyisi Western Digital'dir. 4 marka kullandım, seagate kesinlikle vasat. Hala Western Digital kullanıyorum. Şu an elimde 6 yıllık bir green power var hala sapasağlam :D Seagate ise çoktan çözünüp doğaya geri dönmüştür diye umuyorum.

Ayrıca üretimini çinde yapan bir firmadan korkma ama sahibi çin olandan kork. Dünyada 18 kalite mal üreten tek devlet :D girmedikleri sektör kalmadı :D

Bende almayı düşünüyorum arşivlik segate 4 tb hdd bazı forum sayfalarında wd ses yapıyo deniliyor ama.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı