HDD sağlığı oyunlardaki FPS'i etkiler mi?

Seçgin

Hectopat
Daha fazla  
RAM
8 gb
SSD veya HDD modeli
hdd modeli(pc de böyle yazıyor): ST3500312CS
Ekran kartı
gtx 750 Ti
İşlemci
i7 2. nesil
Selam arkadaşlar, birkaç ay önce HDD'de sıkıntı çıktı meğerse ölüymüş şu anda kullanıyorum ama çok iyi bir performans veremiyor eskisine göre. Benim sorum şu önceden GTA 5'ten çok iyi FPS alıyordum hatta 70 FPS alıyordum HDD bozulunca FPS 40'a kadar düştü. NVIDIA denetim masasındaki ayarlarım ise GTA 5'e bir ayarı falan uygulayamıyor uyguladı diyor ama oyuna girdiğimde gene aynı olduğunu anlıyorum sizce bu sorunların olmasının sebebi HDD'min ölmüş olması mı? Ona göre SSD alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSD alın derim bence. Daha yüksek performans alırsınız ve de HDD sağlığı çok düşük ise tabii ki de performansı etkiler en düşük %75 olmalı HDD sağlığı.

Bilgisayarı çalıştırırken fan sesi dışında HDD'den ses geliyor ise HDD ölmüş demektir. Bir de HDD'inizi kaç yıldan beri kullanıyorsunuz. Bu arada böyle bir sistemde neden HDD var neden alırken SSD almadınız. Bilgisayarınızın performansını 3-4'e katlar.

Bilgisayarı çalıştırırken fan sesi dışında HDD'den ses geliyor ise HDD ölmüş demektir. Bir de HDD'inizi kaç yıldan beri kullanıyorsunuz. Bu arada böyle bir sistemde neden HDD var neden alırken SSD almadınız. Bilgisayarınızın performansını 3-4'e katlar.

HDD ölü sayılır. HDD'yi 3 yıldır kullanıyorum ve PC'yi toplamadım hazırdı HDD vardı sadece sonradan 120 GB'lik SSD almıştım yoksa böyle bir sisteme ben HDD almam. Önerin için teşekkürler. Önereceğin bir marka var mı ucuz fiyatta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı