ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 11 Ağustos 2020 #1 HDD 5 yıllık böyle cız cız ses yapıyor arada. Sizce normal mi? HDD içini bilgisayarımdan açtığımda ise 2-3 saniye geç gösteriyor dosyaları. HDD'im ölüyor mu?
HDD 5 yıllık böyle cız cız ses yapıyor arada. Sizce normal mi? HDD içini bilgisayarımdan açtığımda ise 2-3 saniye geç gösteriyor dosyaları. HDD'im ölüyor mu?
cedide Centipat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 25 11 Ağustos 2020 #2 Bad Sector taraması yapıp sonucu paylaşabilir misiniz? Artı 0 Eksi
FOSLU SISTIK Picopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 175 Yer Öyle Bir Yerler İşte Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2020 #3 Ben de WD vardı böyle oldu. Sonra daha da açılmadı. Açmaya çalıştığım zaman PC kasıyor sonra da Windows Durduruldu hatası veriyor. Artı 0 Eksi
Ben de WD vardı böyle oldu. Sonra daha da açılmadı. Açmaya çalıştığım zaman PC kasıyor sonra da Windows Durduruldu hatası veriyor.
zafer_kayaa Hectopat Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 380 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Makine Ressamı. 11 Ağustos 2020 #4 Kafa vurma, sonuç olarak diski çizmiş olabilir. Bad sector taraması yap bakalım ne durumda. Büyük ihtimal miladı doldu. Artı 0 Eksi
Kafa vurma, sonuç olarak diski çizmiş olabilir. Bad sector taraması yap bakalım ne durumda. Büyük ihtimal miladı doldu.
KS KS ggwp9191 Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 577 Çözümler 5 Yer İstanbul/Maltepe 11 Ağustos 2020 #5 zafer_kayaa dedi: Kafa vurma, sonuç olarak diski çizmiş olabilir. Bad sector taraması yap bakalım ne durumda. Büyük ihtimal miladı doldu. Genişletmek için tıkla... Yarın yapayım yolluyum. cedide dedi: Bad Sector taraması yapıp sonucu paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın yolluyorum takip edin lütfen. Artı 0 Eksi
zafer_kayaa dedi: Kafa vurma, sonuç olarak diski çizmiş olabilir. Bad sector taraması yap bakalım ne durumda. Büyük ihtimal miladı doldu. Genişletmek için tıkla... Yarın yapayım yolluyum. cedide dedi: Bad Sector taraması yapıp sonucu paylaşabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yarın yolluyorum takip edin lütfen.