Bölünmüyordu işte. Sağ olun yine de.Diski ikiye bölüp veri olmayan kısıma yükleme yapmayı denedinmi?
Olmadı.@Anil26 attığım ilk mesajı baz alarak kurulumu yapmayı dene. Bir hatayla karşılaşırsan ekran görüntüsü atmayı unutma.
Disk kalıbı olarak indir. Daha sonra Rufus ile resimdeki şekilde yazdır.Eki Görüntüle 384917
BIOS ayarları, diskpart komutuyla aldığınız sonucu, Rufus ile yazdırırken uyguladığınız seçeneklerin ekran görüntülerini paylaşın. Sistem özelliklerini belirtin.Olmadı.
Arkadaşının falan kasası varsa oraya atakın oradan onun sisteminden windows üzerinden disk yönetiminden kendi diskindeki boş alanı ayır. Sonra çıksr o ayırdığın boş alana windows kurulumu yapabilirsin kendi bilgisayarında.Bölünmüyordu işte. Sağ olun yine de.
Şu an @166079 ın dediği yöntemi deniyorum. Şans dileyin
Olmadı.
80 GB var kurabilirim de sonra?Arkadaşının falan kasası varsa oraya atakın oradan onun sisteminden windows üzerinden disk yönetiminden kendi diskindeki boş alanı ayır. Sonra çıksr o ayırdığın boş alana windows kurulumu yapabilirsin kendi bilgisayarında.
Edit: Mesajı görmemişim kusura bakma.
2. El herhangi bir 80GB dahi olur ucuza disk al bilgisayarcılarda vardır. Ona kur 50tl vermek yerine disk al ileride de kullanırsın böyle işlerde. Sonra çıkar gitsin. Aldığın diske Windows kur, sonra oradan şuan bahsettiğin diski böl. Diğerini çıkar windows kurulumu yapabilirsin.
80 GB var kurabilirim de sonra?
Edit: Anladım. Technopat mobil uygulaması gerçekten kötü. Mesajlar görünmüyor doğru düzgün, düzeltilmesi gerek.80 GB var kurabilirim de sonra?
Hocam, 80GB HDD ye Windows 10 kurdum sıkıntı çıkmadı hatta HDD yi ikiye böldüm şimdi orası MBR birimine sahip diyor nasıl ben bunu GPT yaparım?Windows 7'nin UEFI desteği yok. UEFI için diskinizi GPT bölümlemesi yapmalısınız. Rufus ile yazdırmadan önce seçtiğiniz seçeneklerin ekran görüntüsünü paylaşın. Verileriniz silinmeden diskinizi GPT(GUID bölümleme tablosu)'na çevirmek mümkün. Bunun için MiniTool Partition Wizard programını kullanın.
Komut istemiyle diski GPT olup olmadığını anlamak için komut istemine sırasıyla aşağıdaki komutları girin.
diskpart
list disk-> Burada sisteme takılı diskler listelenecek diskinizin GPT sütununda * işareti olması diskin GPT olduğunu gösterir. Eğer değilse belirttiğim programla veri kaybı olmadan dönüştürün. UEFI için GPT şart.
Eki Görüntüle 384911Eki Görüntüle 384912
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.