HDD, SSD'yi yavaşlatır mı?

Bence yavaşlatır. SSD + HDD sistemimde HDD ölümü yüzünden sistemin SSD'ye kurulu olmasına rağmen pert oldu. SSD'de yüklü oyunlara bile drop girer oldu. Burada da bolca konularını açtım. HDD çıkartıp format atmam gerekti.
İşte ben de bunu merak ediyorum benim HDD de bir kere oyunları yavaş render yaptığı için garantiye göndermiştim. Çıkartıp sadece SSD ile denemeyi düşündüm ama tam sorumun cevabını alamadım. Çıkarırsam her hangi bir sorun çıkar mı acaba diye sordum ama yanıtlar çok daha farklı [emoji23]

İşte ben de bunu merak ediyorum benim HDD de bir kere oyunları yavaş render yaptığı için garantiye göndermiştim. Çıkartıp sadece SSD ile denemeyi düşündüm ama tam sorumun cevabını alamadım. Çıkarırsam her hangi bir sorun çıkar mı acaba diye sordum ama yanıtlar çok daha farklı [emoji23]
Çıkar dene ne sorun çıkacak. HDD patlamadan denemen daha iyi olur benim gibi sistemi kurtarmakla uğraşmazsın.

Çıkar dene ne sorun çıkacak. HDD patlamadan denemen daha iyi olur benim gibi sistemi kurtarmakla uğraşmazsın.
Bakalım yarın çıkartıp deniyeceğim. HDD'deki oyunları da denemem olur biter zaten genellikle PUBG oynadığım için bir fark yaratacak mı onu merak ediyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı