HDD takıldıktan sonra bilgisayara görüntü gelmiyor

Arkadaşlar şimdi hard diski takıyorum ve bilgisayarda görüntü olmuyor fakat çıkarınca görüntü geliyor. Hard diski takıp başlatınca "dıııt" sesi geliyor. Sorunu nasıl çözerim? Bu arada sistemde SSD takılı. SSD: Adata SU630 480GB.

Aslında mantıklı baktığında HDD bozuk olsa, yani veri okuma yazma yapamasa ekranda bu belirtilir. Ama arkadaşta ekran dahi gelmiyor. Bu uyumsuzluk veya ekran kartı sıkıntısı olduğuna işaret.

HDD'nin SATA kablosunu ve SATA port yerini değiştirip dener misiniz. HDD bozuk olsa bile ekran görüntüsü verir.
Denedim hocam olmadı. Fakat harddiski pc açıkken taktım bu sefer bir şey olmadı lakin harddisk gözükmedi.
Aslında mantıklı baktığında HDD bozuk olsa, yani veri okuma yazma yapamasa ekranda bu belirtilir. Ama arkadaşta ekran dahi gelmiyor. Bu uyumsuzluk veya ekran kartı sıkıntısı olduğuna işaret.
Ekran geliyor fakat görüntü yok hocam. Siyah ekranda kalıyor sadece.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı