Çözüldü HDD takıldıktan sonra PC oyun oynarken kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

592371

Decapat
RAM
12GB 1600 Mhz DDR3
Ekran kartı
R7 240 2GB DDR%
Anakart
H61M-K
İşlemci
i5 3340 3.10 Ghz
Elime kaç RPM olduğunu zerre bilmediğim 500GB bir Green Power HDD geçti PC'ye taktım fakat taktıktan sonra bilgisayarım oyun oynarken kapanmaya başladı güç kaynağım 700W Izoly.

Elime kaç RPM olduğunu zerre bilmediğim 500GB bir Green Power HDD geçti PC'ye taktım fakat taktıktan sonra bilgisayarım oyun oynarken kapanmaya başladı güç kaynağım 700W Izoly.

O PSU'yu acilen değiştir. Sorun orada olduğu belli zaten. C4 taşıdığınızdan haberiniz yok.

PSU'yu değiştir sorun bence orada. Sen uyurken elektrikler gidip gelmiş sabah bi kalkmışsın bilgisayar yok .d

O PSU'yu acilen değiştir. Sorun orada olduğu belli zaten. C4 taşıdığınızdan haberiniz yok.

PSU kaliteli olmayabilir fakat nereden anladın ve sorun orada diyorsun?

PSU'yu değiştir sorun bence orada. Sen uyurken elektrikler gidip gelmiş sabah bir kalkmışsın bilgisayar yok. D

Brocan PSU HDD'ye güç vermiyor ve HDD'ye bağladığı için PSU güç yetemediği için çalışmıyor olabilir. Ne diceksin sence sorun işlemcide mi?

Sonradan takılan disk bozuk işte nereden çıkardınız PSU arızalı diye. 3.5'luk disk kaç watt çekecek ki PSU yetmeyecek! Izoly dandik markalı bir PSU olabilir ama 700W olan herhangi bir PSU o diski her türlü destekler. O diski değiştir sorun düzelir PSU'ya sonra bakarsın. Bütçen varsa onu da değiştirirsen daha iyi olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı