Çözüldü HDD takıldıktan sonra PC oyun oynarken kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

592371

Decapat
RAM
12GB 1600 Mhz DDR3
Ekran kartı
R7 240 2GB DDR%
Anakart
H61M-K
İşlemci
i5 3340 3.10 Ghz
Elime kaç RPM olduğunu zerre bilmediğim 500GB bir Green Power HDD geçti PC'ye taktım fakat taktıktan sonra bilgisayarım oyun oynarken kapanmaya başladı güç kaynağım 700W Izoly.

Sonradan takılan disk bozuk işte nereden çıkardınız PSU arızalı diye. 3.5'luk disk kaç watt çekecek ki PSU yetmeyecek! Izoly dandik markalı bir PSU olabilir ama 700W olan herhangi bir PSU o diski her türlü destekler. O diski değiştir sorun düzelir PSU'ya sonra bakarsın. Bütçen varsa onu da değiştirirsen daha iyi olur.

Disk bozuk olabilir ben de farkındayım. Ama dediğim benim başıma geldi. Kaliteli bir PSU ile değiştirdikten sonra sıkıntı olmadı. Fakat dikkat ettiysen sistem açıkken kapanıyor. Sorun PSU'da olması çok yüksek. Senin dediğinde olabilir ben olamaz demedim brocan. Zaten her türlü o PSU değişmesi lazım. O PSU'lar o kadar dandik olabiliyor ki fan taktığın zaman bile sıkıntı çıkarabiliyorlar.

Bütçeniz nedir?

500 Türk lirası.

Disk bozuk olabilir ben de farkındayım. Ama dediğim benim başıma geldi. Kaliteli bir PSU ile değiştirdikten sonra sıkıntı olmadı. Fakat dikkat ettiysen sistem açıkken kapanıyor. Sorun PSU'da olması çok yüksek. Senin dediğinde olabilir ben olamaz demedim brocan. Zaten her türlü o PSU değişmesi lazım. O PSU'lar o kadar dandik olabiliyor ki fan taktığın zaman bile sıkıntı çıkarabiliyorlar.

Şimdi yeni PSU mu alayım yoksa HDD mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı